İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Konuşmalar seni rahatlatacak! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

Bir gezi planlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Belki de tropik bir tatil için sabırsızlanıyor, sıcak ve kumlu bir plajds vakit geçirmek için can atıyor olabilirsiniz. Gelecek aylarda işten elinizi ayağınızı çekip sevgilinizle özel bir yolculuk yapın. Hem egzotik, muhteşem bir yeri ziyaret etmek hem de gevşemek için harika bir zaman olacak. Tur paketleri hakkında bir seyahat acentesiyle görüşün.

Sıfırdan bir şeyler yaratmaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı bir ruh hali içinde olacaksınız. Belki de evinizde bir proje üzerinde çalışacaksınız. Bir mobilya parçası üzerinden bir tasarım geliştirebilirsiniz. Veya bahçenize yeni bir şey ekmeye karar verebilirsiniz. Mülkünüze güzel ağaçlar veya çalılar ekleyerek, bazı peyzaj çalışmaları bile yapabilirsiniz. Kendinize ait bir proje üzerinde çalışırken memnuniyet duygusunu hissedeceksiniz.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Her şeyi tek başına yaratman şart değil. Hayat bireysel bir spor değildir. Hayatı sonuna kadar yaşamak için başkalarıyla el ele vermelisin. Başka insanlarla etkileşime geçmen gerekir. Bu da özgüven egzersizidir diyebiliriz. Bizle olmak istiyor musun, evet ya da hayır? Cevabın ne olursa olsun dışsal olaylar seni ne tahmin edebileceğin ne de hayal edebileceğin bir yola götürür.Geçmişte fiziksel becerileriniz olduğunuz inanmayı reddetmiş olabilirsiniz, ama bugün onları reddetmek imkansız. Başkalarından hakkınızda gelen görüler, öngörüler ve bir takım telepatik mesajlar gün boyu aklınıza düşüp durabilir. Bunu garip bir şey olarak addetmemelisiniz, aksine bunu ruhsal gücünüzün bir kaynağı olarak düşünmelisiniz. Bu tarz yetenekler kendinizi düşünerek arttığı gibi başkalarını düşünerek de gelişir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar beklenmedik olaylar rutininiz haline gelecek. Muhtemelen haftalardır durağan ya da sıkıcı bir gün bile geçirmediniz ve bu gün de bir istisna olmayacak. Uzak bir yerden uçakla bir arkadaşınız gelebilir, elektronik postalar ya da telefonlar size aklınızı başınızdan alacak sıradışı haberler taşıyabilir. Eksantrik kişiler yolunuza birden fazla kez çıkabilir ve modern şiire de ilginiz artabilir. Hepsini kucaklayın! Bugün yapacağınız her şeyin size faydası dokunacak.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, boşluktaki hareketini 07:25'te Başak burcuna geçerek sonlandırıyor. Ay'ın Venüs ile oluşturduğu güzel açı, aile içerisinde huzurlu bir gün yaşamanızı sağlayabilir. Bu maddi bir sıkıntının çözümlenmesi de olabilir. Akşam itibariyle Ay-Uranüs uyumlu açısı sayesinde yakınlarınızdan sürprizler alabilirsiniz. Sizin için önce huzurlu olmak önemli, bunu aileniz sayesinde bulabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalar seni rahatlatacak!Dikkat dikkat! Merkür geri hareket etmeye hazırlanıyor. Önceden sık sık görüştüğün arkadaşlarını bugünlerde hiç arayıp sormaman sitemlerine sebep olabilir. Akşamüzeri, aile büyüklerinin alacağı kararlar canını sıkacak olsa da sonrasında yapılan konuşmalarla rahatlayacaksın. Yakın arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesi, bazı konularda uzun uzadıya konuşmana neden olabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların iyi niyetli olmayan yaklaşımlarını fark edebilirsiniz. Şartlar tam oluşmamış olabilir. Kendinize kızmak yerine koşulsuz yaklaşımlar belirlemelisiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle konuşurken dürüst olduğunuz taktirde her zaman kazanırsınız kırıcı olmamak önemli olacak. Bugün sizin için aşk odaklı olabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaynakları birleştirin. Son planlarınız ve davranışlarınız çok kaba olabilir. Mevcut yol haritanızın önceki kararlarınız doğrultusunda olduğundan emin olun. Insanlarla ve finansla ilgili problemler temel sorunları unutmuş olduğunuzu göstermektedir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşle ilgili seyahate çıkabilirsiniz. Bu seyahatle ilgili fırsatlar görünüyor. Tasarruf, borç yükü veya yatırımlarınızda bazı değişiklikler yapmak için istekli olacaksınız. Hesaplamalarınıza dikkat edin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati sizi ev konularında karınca misali çalışkan yapacak. İş ve ev arasındaki trafiği ciddiyetle organize eder, aynı anda birden çok işi bir arada halledebilirsiniz. Yeniprojeleri geliştirmek ya da gayrimenkul konularıyla ilgilenmek için zaman ayırın. Zira son vagonuna cesaretle atladığınız ekspres tren sizi arzuladığınız her hedefe hızlıca götürür.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yapıcı bir tutum sergiliyorsunuz. Özellikle ilişkilerle ilgili bir sonuca vardınız ve uygulama kararı da aldınız. Önemli olan başlamak. Gerisini getirebileceğinize eminim. Maddi anlamda güzel zamanlardan geçiyorsunuz. Temmuz ayını yatırımsız bırakmayın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; aileni ya da evini ilgilendiren konu ve olaylar hız kazanabilir. Seni rekabet içeresine sokacak birtakım olaylar gelişirken, geçmişte kapanmamış konuların üzeri tekrar açılabilir. Hayatında var olan sorunları geçmişteki yöntemlerinle çözmemeli, koşulları farklı yönüyle ele almayı denemelisin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>