İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kırılgan tarafın ağır basıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 40%

İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek. Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, bu kaygılar içinde daha da gelişiyor.

En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor. Dönemi ancak bu şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz.

İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız. Konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekecek. Konunun yabancısı olmanız sizi bocalatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, 00:08 itibariyle sizlerin burcuna giriş yapıyor. Günün tamamında enerjiniz yüksek olacak. Pozitif bir gün sizleri bekliyor. Partner ilişkilerinde de bunu hissedebilirsiniz. Çekici olduğunuz bir gündesiniz. Dış görünüşünüzde de değişim yapabilirsiniz. Geçmişteki duygusal yaralarınızı size unutturacak gelişmeler karşınıza çıkabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırılgan tarafın ağır basıyor!Haziran ayının son günü Ay burcunda hareket ediyor. Çevrendeki insanlara daha sabırlı ve iyimser yaklaşman gerekebilir. Fakat bugün hızlı hareket etmek isterken yanlış işlerde yapabilirsin. Bu anlamda hareketlerini daha ağırdan alman gerekebilir. İlişkilere mantık getirmek isterken yorulduğunu görüyorsun. Aşk her zaman istediğimiz gibi yaşanmıyor. Bugünlerde en çok bunu belki de sen tecrübe ettin. Ancak azmin yerine bugün vazgeçmek duygusu da oluşabilir. Normalde soğukkanlılıkla karşıladığın konulara karşı daha kırılgan olabilirsin. Özellikle geçmişle ilgili konuların açılması canını sıkabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle kuracağınız ilişkiler sayesinde önemli bir konuyu açıklığa kavuşturabilirsiniz. Eski bir ilişkiniz bugün sizde kafa karışıklığı yaratabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe ve huzursuzluklarınızı anlamaya çalışmalısınız. Kimi zaman parasal bir konunun ya da güven kaybının yaratabileceği huzursuzluklar olabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda, aile ilişkilerinizde ve çok yakınlarınızla aranızda daha da derin bir bağ oluşturabileceğiniz bier gündesiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesaretinizi de topluyorsunuz. İkili ilişkilerde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz. Maddi ve parasal konularda biraz daha temkinli davranmanız gereken bir gün olabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün havada "ilk önce ben" tutumunu destekleyen çok fazla ateşli enerji var. Sizin barışçıl, diplomatik yapınızla bu enerji doğrudan bir çatışmaya girebilir. Çevrenizdeki insanlar normalden daha duyarlı olabilir. Olmadık tartışmalar çıkabilir, olabildiğince kendinizi bu tartışmalardan uzak tutun.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay yüzünden konuşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Fakat songününüzde de dikkatler üzerinizde olacak. Herkes fikirlerinizden beslenip, problemli konulara çözüm arayacak. Kendinizi bir öğretmen gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek size iyi gelir.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize olan güveninizi kabuğunuzun arkasında saklamanızın size bir faydası olmuyor. Beklemek yerine adım atın. Yapabileceğinizi biliyorsunuz. Değişen planlar ve sık yaptığınız seyahatler gündeminizi karıştırmış olabilir. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi geliyor. Özellikle de çocuklarınıza.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; bugün kendini oldukça enerjik hissedebilir, aynı anda birçok işi birden yapmak,  planlarını aynı güne sığdırmak isteyebilirsin. Kendini açıkça ifade edebilmene rağmen attığın adımlarda ertelemeler olabilir. Fakat yakın çevrenden aldığın destek seni mutlu edebilir, keyifli sohbetler yapabilirsin.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 59" R
Ay
Aslan
19° 52' 52" R
Merkür
Koç
29° 11' 40"
Venüs
Boğa
19° 10' 46"
Mars
Koç
11° 03' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 39"
Satürn
Balık
17° 45' 02"
Uranüs
Boğa
23° 12' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 30"
Lilith
Başak
24° 58' 31"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>