İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Başarıların konuşuluyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şimdi ihtiyatlı kararlarınız coşkunuzu hafifletecek. Siz güvenle doğru kişilere doğru şeyleri söylüyorsunuz. Uzun vadeli planları gözden kaçırmadan kişisel hedeflerinizi uygulayın.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Ay ve Satürn sonrasında Ay-Plüton olumlu açıları sayesinde bugün maddi olarak güçlü hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ruhsal olarak rahatlamak için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Saat 21:38 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Yarına kadar eski işlerinizi tamamlamak iyi olacaktır. Unutmayın, yarın sizi güzel bir gün bekliyor.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarıların konuşuluyor!Bugün iletişimde yumuşak bir dil kullanman birçok işini halledebilmeni sağlıyor. Birilerini ikna etmek, kendini ifade etmen gibi durumlar için yapıcı etkiler var. Özellikle kariyer hayatını etkisi altına alacak yeni teklifler ile karşılaşabilirsin. İş başarıların konuşulurken hedeflerinde daha rasyonel davrandığın bir dönem başlıyor senin için. Aşk hayatında ise kimseyi dinlemiyorsun! İnsanlar ne düşünürse düşünsün sen hissettiğin aşkı yaşamak isteyeceksin. Evli ve çocuklu biriysen, ailecek paylaşımlarınız daha da artacak. Bu durum aranızdaki güvenin ve gücün artmasını sağlayacak. Eğer annesi ve babası boşanmış biriysen bugün onların sorunlarını dinlemek zorunda kalabilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle kuracağınız ilişkiler sayesinde önemli bir konuyu açıklığa kavuşturabilirsiniz. Eski bir ilişkiniz bugün sizde kafa karışıklığı yaratabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan gelen çözümsüz süreçler keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmadan yaşayacağınız sorunlar sizi iç dünyanıza döndürebilir. Kontrolünüzü kaybetmeden akışta kalmaya çalışın. Gün içinde olayların kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz. İletişiminden kaynaklı yanlış anlaşılmalar söz konusu.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve arkadaş çevrenizi kötü durumlardan korumak için bir çaba sarf ederseniz gün sonunda rahat olacaksınız ve gururlu hissedeceksiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın akışında kontrolünüz dışındaki gelişmeler bilgelik yolunda kapılarınızı aralamanıza sebep olabilir. Etrafınızdaki gelişmelerden ve olup bitenlerden çok şey öğrenebilir, farkındalığınızı yükseltebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün diğer insanlardan gelen etkiler, zihninizde ciddi dönüşümlere neden olabilir. İnanç sistemlerinizde birtakım sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiği konusundaki sosyal sınırlardan kurtulmak için şeyler yapacaksınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü Ay?ın Boğa burcunda gezinmesiyle ailenin kazançlarını yönetmek, arka plana attığınız gündelik işleri tamamlamak, çalışanlarınızın temel ihtiyaçlarına cevap vermek için çaba sarf etmekle vakit geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda beklentilerinizi daha derinden sorgulamak ve bu konuda bilinçaltınızdaki farkındalıkları keşfetmek mümkün olur.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birçok İkizler burcu bugün tatil havasından daha çok ev havası almak istiyor olabilir. Yuvanızda olma hissi hoşunuza gidecektir. Yine ailenizle vakit geçirmek, onlarla denge kurmak, ilişki kurmak günü güzelleştiriyor olacaktır. İkili ilişkilerdeki gerilime de biraz ara verebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; ilişkilerde güvensizlik yaratan durumlar veya kontrolün dışında ortaya çıkan gelişmeler seni zihnen huzursuz kılabilir. Koşullarını iyileştirmek ve sağlamlaştırmak için çözüm yolları arayabilirsin. Her ne kadar yalnız kalmaya ihtiyaç duysan da duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 01" R
Ay
Başak
01° 18' 18"
Merkür
Boğa
00° 22' 06"
Venüs
Boğa
20° 21' 00"
Mars
Koç
11° 46' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 07"
Satürn
Balık
17° 49' 01"
Uranüs
Boğa
23° 15' 21"
Neptün
Balık
29° 20' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 25"
Lilith
Başak
25° 04' 50"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>