İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyguların değişiyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyduğunuz her kelimeyi detaylı bir şekilde incelemekten kaçının. Çünkü bir şeyi derinlemesine düşünürseniz, kendinize zarar vereceksiniz. İlk düşündüğünüz şey, olaylara verdiğiniz ilk tepkiler doğru olacak, bunlara güvenin. İnsanların söylediği her şeyin altında bir şeyler ararsanız kafayı yersiniz. Bugün çok fazla bunu yapma eğilimde olacaksınız.

Bugün biraz daha derinlere inin. Bir süredir kafanızda kurduğunuz yaratıcı projeye odaklanın. İşleri tamamlama zamanı. Fikirler harika, ama onları işe yaratabilmenin anahtarı uygulamadan geçiyor. Kaynaklarınızı birleştirin ve bir plan yapmak için biraz zaman ayırın. Bugün eylemlerinizi anlayabilme konusunda daha başarılı olacaksınız.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanlarda birçok kariyer odaklı işlere giriştin ve şimdi hayatında biraz denge istiyorsun. Bunu neden bir aile toplantısı düzenleyerek başlatmıyorsun? Eğer bu mümkün değilse, yakın arkadaşlarını eve davet et ve samimi bir akşam geçirin.Bugün, zeytin dalı uzatmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda biraz egonuzun kurbanı olup insanların olaylara sizin gibi bakmasını beklediniz. Belki de aslında tüm cevapların sizde olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Şimdi, diğer insanların katkılarını fark etmek çok önemli. Br arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ve sabrını ne kadar değerli bulduğunuzu söyleyin. Ekibinizi daha pozitif bir noktaya yönlendirmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkaları ile isteyerek işbirliği yapıyorsunuz, çünkü ortak hedeflerin uzun vadeli planlara yarar sağladığını biliyorsunuz. Eğer çeşitli zevklere uymaktan kaçınırsanız uygunfırsatlarından yararlanabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Balık burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Sabah saatleriyle beraber kariyer hayatınızda stresli zamanlarla karşılaşabilirsiniz. Yöneticinize karşı sabrınızın taştığını düşünebilirsiniz. Sabrettiğiniz her an daha da iyi yerlere geleceksinizdir. Öğlen itibariyle oluşan Venüs-Neptün gergin açısı sebebiyle dış görünüşünüzde değişimler yapmak için biraz daha beklemeniz iyi olacaktır. Ayrıca gönül ilişkinizde hemen tepki vermeyin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında sosyal konularla ilgili anlaşmazlık yaşayacağın insanlar olabilir. Her konuda titiz davranacaksın.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle üzerinize düşen sorumluluklarınız yüzünden bazı tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizde hangi yöne doğru gideceğinizi bilmediğinizi hissedebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyilik yaptığınız kişilerin tavırlarının değişkin olması kendi yapabilirliklerinize güvenmeyi öğretecektir. Kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece aktif bir tutum içine gireceksiniz. Fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. Aceleci, sabırsız ve büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Olabilecek projelerin peşinden gitmelisiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinize odaklı hareket edebileceğiniz plan ve organizasyon gerektiren işlerle uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle gireceğiniz temaslardan çok şey öğrenebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinle sezgileri ve hisleri bir potada eritme zamanı. Ebeveynlerin ihtiyaçlarını gidermek ve onlara destek olmak bugün temel konununuz olabilir. Sanatsal veya spiritüel konularla ilgilenen biriyle tanışıp, etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizi mutlu eder. Pratik fikirlerinize herkesin ihtiyacı var.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Tatlılardan uzak durun.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda kendinize birikim sağlamak için uygun zamanlardan geçiyorsunuz. Yatırım yapmak, yeni bir taşınmaz almak için de yine uygun zamanlar. Ancak son zamanlarda maddiyat ile güvenli hissetme halini birbirine entegre etmiş olabilirsiniz. İdarenizi bildikten sonra, çok sıkı olmanıza gerek yok.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; hem kariyerinde hem de özel yaşamında büyük beklentiler içinde olmana rağmen belirsizlikler önünü görememene yol açabilir. Aile içinde senden destek bekleyenlerin ihtiyaçlarıyla ilgilenirken, maddi konularda olumlu gelişmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>