İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 05:00'te boşluktaki hareketine son verip, Kova burcuna geçiyor. Sizlerin pozitif enerjili hissedeceği bir gün içerisindesiniz. Akademik hayatınız, yurt dışı işleriniz öne çıkabilir. Tatil planları için harekete geçebilirsiniz. Gün içerisinde Mars-Plüton arasında meydana gelen karşıt açı nedeniyle bugün alışveriş yaparken dikkatli olmalısınız. Maddi olarak sorunlar yaşayabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hukuksal konular ön planda!Maddi konularda birtakım aksilikler yaşayabilirsin. Deyim yerindeyse, bugün evdeki hesap çarşıya uymayacak. Başkalarının düşünceleri yüzünden sevdiğin insanları kırmamaya özen göstermelisin. Yaşadığın finansal pürüzlerle, gelecek kaygısına düşebilirsin. Değişken ruh halin bugün tüm işlerine yansıyacağı gibi yaptığın işlerde de kararsız kalabilir, bu konuda eleştiri alabilirsin. İş arkadaşlarının arasında yaşanacak bir tartışmanın ucu sana dokunabilir. Aman dikkat! Kalbin ne zamandır biri için çarpıyorsa, duygularını hoşlandığın kişiye açmak isteyeceksin. Akşamüzeri annenin kardeşlerini ilgilendiren miras veya hukuksal problemler de gündemini uzun süre meşgul edebilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün vereceğiniz kararlar geleceğiniz için oldukça önemli olabilir. Geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübeleri tekrar telafi edebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi çok daha özgür hissedeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akışta kalacaksınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinizi paylaşarak motivasyonunuzu düşürmyin. Sürekli engellerden bahsettiklerini bilerek bilgece bir sessizliğe bürünebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu en dikkat çekici günü özellikle maddi ve parasal konularda tartışmalara epeyce açık olabilir. İş hayatınızda çok güçlü bir figür sizin girişimciliğiniz ya da maddi gücünüze karşıt durabilir, mücadeleci tarafınızı ortaya koymak durumunda olabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkizler;  geleceğini düşünerek hareket etmek; yeni proje ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Ancak çalışma koşullarındaki değişimler veya kontrol edemediğin maddi konular önüne engel olarak çıkabilir. Üstesinden gelmek için yeni projeler geliştirmen; farklı yollar izlemen gerekebilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece keyifli ve rahat olabileceğiniz bir gün. Olayların istediğiniz gibi geliştiğini düşünerek yeni istekler içine gireceksiniz. Bu arada isteklerinizi abartmasanız iyi olur. Olmayacak işlerin peşine düşmeyin. Sevdiğinizle birlikte şehir dışına çıkmak sizi rahatlatacak.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 40' 28" R
Ay
Aslan
00° 59' 36"
Merkür
Koç
19° 26' 20"
Venüs
Koç
13° 36' 07"
Mars
Balık
18° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
20° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 13' 56"
Uranüs
Boğa
21° 33' 42"
Neptün
Balık
28° 27' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
19° 50' 36"
Lilith
Başak
21° 46' 21"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>