İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz.

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz.

Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde kısa ama ıslak ve buğulu yeşilliklerde dinlendirici bir yolculuğunuz olabilir. Bazı niyetlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Özgüvenli ve kararlı birisiniz. Başladığınız her şeyi ısrarla sonuca doğru götürebiliyorsunuz. Yine de bazı aldığınız kararların arkasında mantık, sağduyu arandığında küçük boşluklar görülebiliyor.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Yay burcunda hareket ediyor. Günün başlamasıyla Merkür ve Neptün arasında meydana gelen güzel açı sayesinde maddi olarak rahata ereceğiniz haberler alabilirsiniz. Hayalinizdeki bir şeyi de bugün alabilirsiniz. Akşam itibariyle ise Jüpiter-Neptün gergin açısı sebebiyle ilişki ve evlilik hayatınızda sizi kırabilecek davranışlara açık olabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç kişilerle tanışıyorsun!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Gökyüzünde kuvvetli etkiler var. Potansiyel olarak gücünü maddi beklentilerin ile birleştirmek istiyorsun. Özellikle yakın çevrenle olan ilişkilerinde oldukça samimi bir hava çizeceksin. Varsa küçük kardeşlerin ya da ailenden genç bireyler, onların sorumluluk almasını sağlayabilirsin. İlişkini bir süre önce sonlandırdıysan, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin. Her ne kadar kalbin onu ara, yeniden bir araya gel dese de gururun ağır basacak. Akşamüzeri hayatına dokunacak, etkileyecek ilginç biriyle tanışabilirsin. Hayatta çok farklı insanlar olduğunu bir kez daha göreceksin. Bu duygu seni daha güçlü kılacak.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bugün biraz daha geri çekilmelisiniz. Eğer olmuyorsa kısa bir ayrılık süresini deneyimlemeniz sizin ve karşınızdaki kişinin bazı gerçekleri daha iyi anlamasını sağlayacaktır.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkatinizi eşinize, sevgilinize ya da ortaklı bir konuya verebilirsiniz. Ortaklaşa bir konu üzerinde düşünmek gereği var.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntılar sizi daha derin bir ruh haline sokarak olaylara çok yönlü bakmanızı sağlayabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün karşındakilerden beklentilerinde aşırıya kaçabilir, fazlasıyla keyfi davranabilirsin. Bir yandan da yakın ilişkide olduğun veya danışmanlık aldığın kişiler yaşantına yeni bir vizyon katmanın yanı sıra farkındalığını artıran önerilerde bulunabilirler. Akşam saatlerinde zihinsel bir karmaşa içinde olabilirsin.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elde etmek istediklerinizi kendinize çekebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi daha enerjik ve cesaretli hissediyorsunuz. Bugün zamanınızın bir bölümünü, ne istediğinizi planlamak, kısa dönem planlar yapmak ve isteklerinizi kâğıda dökmek için ayırabilirsiniz. Doğum günlerinizin sonuna yaklaştık. Sizleri seviyorum! Güneş yanınızda iken istemekten asla vazgeçmeyin!

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük dansının hakim olduğu gökyüzü sizin estireceğiniz bir rüzgarla daha da coşmak istiyor. İçinizdeki coşkuyu, harekete geçirmek, yeteneklerinizi konuşturmak için bundan daha iyi bir gün bulmazsınız. Aldığınız eğitimler sayesinde mesleğinizde yükseliş ve başarıyı yakalarsınız. Kardeş ve yakın akrabalarınızla neşeli bir gün geçirebilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 01' 01" R
Ay
Aslan
29° 50' 02"
Merkür
Koç
17° 57' 31"
Venüs
Koç
16° 33' 29"
Mars
Balık
20° 40' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 10"
Satürn
Balık
15° 28' 25"
Uranüs
Boğa
21° 41' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 59' 02"
Lilith
Başak
22° 02' 18"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>