İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün, bir erteleme sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Tam gözünüzü karartıp temkinli olmadan bildiğiniz gibi davranmanın zamanı. Cesaretli yaklaşımlar sizi kazançlı çıkartacak. Bazı ilişkilere girmekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri size biraz eleştirel bakıyor ve bunu açığa çıkartamıyor. Ona, bazı sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir. Bugün sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Günün ilk yarısı ailevi konularda netlik kazanmayan durumlar yaşanabilir. Birkaç dakika arayla ailenize karşı olan tutumunuzu değiştirebilirsiniz. Evinizde de riskli işlerden uzak durmanız iyi olacaktır. Devamında Ay, 15:01'de boşluğa giriyor. Akşam oluşan Güneş-Jüpiter karşıtlığı şanssız zamanlar geçirmenize neden olabilir. Eşinizle aranızda büyük sorunlar oluşabilir. Her iki taraf da alttan almadıkça olaylar büyüyebilir.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene vakit ayırıyorsun!Bugün saat 14.59'dan yarın 03:28'e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Bugün sakin kalmayı tercih edebilir, değişken ruh halini kendi içinde yaşamak isteyebilirsin. Önemli anlaşmalar yapmaman, yeni kararlar almaman da fayda olacaktır. Evliysen eşinle aranda bir süredir devam eden gerginlik karşılıklı anlayışla ortadan kalkacak. Yakın bir tarihte ilişkini sonlandırdıysan, eski sevgilinle ilgili yeni gelişmelerden haberdar olabilirsin. Duyacakların seni şaşırttığı kadar biraz üzebilir de. Bugün aynı zamanda ailene zaman ayırmak isteyeceksin. Uzun süredir onlarla bir araya gelmediğin için sana gönül koymuş olabilirler. Bu yüzden bu buluşma sana kendini iyi hissettirecek.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Şu ana kadar yaşamda yaptığınız hataları tespit etmek ve bunları gidermek adına neler yapabileceğinizi gözlemleyin.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişe ait konuların içine girmemeye özen gösterin. Emlak işlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde akıcı temalar söz konusu. Önemli kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Emin olamadığınız konularda iç sesiniz size yol gösterecektir. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla plan yapabilirsiniz.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burcunuza geçmesi ile beraber aşk konularında çok dikkat çekici olabilir ve karşı cinsin size hayran olmasını sağlayabilirsiniz.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; haftaya hızlı bir tempoyla başlamana rağmen ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsin. Bugün aile fertlerinin sorunlarıyla ilgilenmen gerekebilir. Evde de tadilat, tamirat ve temizlikle uğraşabilirsin. Her ne kadar iş, sosyal ve özel yaşamını ilgilendiren konularda adım atmak istesen de vazgeçişler ve endişeler yaşayabilirsin.

10 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün haritanızda, kardeşler arasında bir anlaşmazlık görünüyor. Görünen o ki, aslında her iki tarafında kendine göre haklı tarafları var. Sakinleştikten sonra bunu karşınızdakinin yerine de düşünerek çözmelisiniz.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burçları için oldukça kritik bir gün. Her şeyi bir anda kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bunlar hisleriniz ve anlık gerçekliğiniz olacak. Hayat bugünden itibaren bambaşka olacak. Geçmeniz gereken kapıdan geçmekte geç kaldığınız için, aslında gökyüzünün desteğini göreceksiniz.

10 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 17' 06" R
Ay
Başak
15° 10' 38"
Merkür
Koç
17° 18' 15"
Venüs
Koç
18° 09' 36"
Mars
Balık
21° 40' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 57"
Satürn
Balık
15° 36' 08"
Uranüs
Boğa
21° 45' 46"
Neptün
Balık
28° 34' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 36"
Lilith
Başak
22° 10' 56"
True Node
Koç
15° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>