İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde gelişiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu.

İçine girmek istemediğiniz bazı tartışmalardan kaçınmamalısınız. İkili birtakım görüşmeler kaygı duyduğunuz engellerinizi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. karşınıza çıkan güçlüklerle baş etmeniz gerekiyor. Bugünlerde oldukça ilgi çekicisiniz. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır. Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman.

9 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:23-00:44 arası Ay, boşlukta hareket ediyor. Saat 00:44'te ise Başak burcuna geçiyor. Bugün daha çok evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aile bireyleriyle beraber de planlar yapabilirsiniz. Venüs ise bugün İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar insanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yeni bir yön vermek istiyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Tembel bir Pazar günü geçirmek istesen de, biriken işler, uğraşman gereken detaylar gün içerisinde seni çokta rahat bırakmayacağa benziyor. Günün işlevini belirlemek sana düşüyor. Yaklaşık 8-9 aydır aşk hayatındaki dalgalanmalar seni yormuş olabilir. Ve kendine bir yol bulmak için arayışa geçmiş olabilirsin. Eğer sorunlu bir ilişki yaşıyorsan ve bu sana duygusal anlamda zarar veriyorsa, sonlandırma kararı alman an meselesi. Unutma! Bazı zamanlarda önümüze bakmamız gerekir ki her şey daha güzel olsun! Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıda tüketimini en aza indirgemende fayda var.

9 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal durumunuzun dalgalı olduğu bugünde içsel huzurunuzu yakalamak için stresli insanlardan ve olaylardan uzak durmalısınız.

9 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yükseldiği bugünlerde insanları yanlış anlayabiliyorsunuz. Sevdikleriniz de bundan nasibini alabilir. Dobra olurken dengeli konuşmakta önemli.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; yaşamınla ilgili bitiş ve başlangıçlar yapmak istediğin bu günlerde ev ve gayrimenkulle ilgili beklediğin desteği alabilirsin. Sabah saatlerinde aksattığın işlerin ve dağılan dikkatin seni zorlayabilir. Burcuna geçen Venüs, kişisel isteklerine ve bakımına ayrı bir önem vermeni sağlarken, düşüncelerine zenginlik katacak, finansal alanlarda ise bolluk verecektir.

9 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir arkadaşınız, son zamanlarda sizden finansal veya zamanınızı alacak isteklerde bulunuyor. Karar vermeniz gereken önemli bir durum var. Gerçekten bu finansal riske girmeye veya onlara zaman ayırmaya değer mi? Yoksa hayır mı demelisiniz? Karar sizin.

9 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

3 Temmuz'a kadar burcunuzda seyahat edecek olan, aşk, ilişki ve para gezegeni Venüs, flörtöz kişileri karşınıza çıkarır. Aynı anda iki kişiye karşı ilgi duyabilirsiniz. Kısmetinizin açık olduğu bir dönemdesiniz. Ama ilişkilerin kalıcı olmasına dikkat edin. Seminerlerde konuşmacı olarak yer alabilirsiniz. Kardeşlerle ilişkiler öne çıkar.

9 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

9 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 55" R
Ay
Terazi
29° 55' 09" R
Merkür
Koç
16° 07' 58"
Venüs
Koç
22° 47' 33"
Mars
Balık
24° 34' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 43"
Satürn
Balık
15° 57' 56"
Uranüs
Boğa
21° 58' 15"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 41"
Lilith
Başak
22° 35' 56"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>