İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda bazı gerilimlere ve heyecanlara hazır olun. Sevdiğiniz insanla küçük bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Enerjiksiniz ancak içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Eğer bu enerjinizi doğru olarak kullanabilirseniz bugün bazı işlerinizi tamamlayabileceksiniz. Bazı anlaşmalara varma noktasına gelebilirsiniz ancak bu konuda son derece dikkatli davranmalısınız. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Çok fazla çalışıp her zamankinden fazla yorulabilirsiniz. Alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz.

Bütçenizi dengelemeye önem vermenize rağmen bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır. Hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabilirsiniz.

Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde dolaşan coşkuyu çok hakkederek barındırdığınızı düşünüyorsunuz. Bu coşkunun tek taraflı yaşanmıyor olması şeklindeki dileklerinizin de bir karşılığı var gibi. Bu sıralar beklenmeyen, sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde, daha büyük sevinçlere dönüştürebileceksiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Yengeç burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde Ay ve Uranüs arasındaki maddi durumunuzu ilgilendiren güzel sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aklınızda olmayan bu gelir kaynağı yüzünüzü güldürebilir. Akşam saatlerine yaklaşırken aktifleşen Ay-Mars kavuşumu ile harcama yapmaya müsait olabilirsiniz. Bir anlık kararla gelirinizin üstünde masraflar altına girebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilere şans tanıyacaksın!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Küçük davranışları kafaya takman, arkadaş çevrene olumsuz olarak yansıyabilir. Verilen sözlerin tutulmaması, çelişkili hareketler seni gerçekten de çok yoruyor. Yeni tanıştığın insanlara şans vermekten geri kalmayacaksın. Önünü görebilmek adına engelleri kaldırarak hareket edeceğin bir gün. İlişkin yoksa yakın çevrenden gelecek itirafla duygularının adını koyabilirsin. İçten içe birinden hoşlandığını kafanda netleştireceksin. Gün içerisinde yaşanacak birtakım olaylar rutin akışını bozacak bir ruh haliyle seni baş başa bıraksa da bunun üstesinden gelebileceksin. Baba ya da eş ailen ile ilgili haberler alabilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz haberleri bugün hızlı bir şekilde alabilir projelerinizi başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Rekabet ortamlarından uzak durmalısınız.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir finansal yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu. İlişkiler içinde rahat zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde ise kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkizler burcu çevrenizdekilerin maskeleri zamanla düşüyor. Yakalanmış olmak bazılarını çok rahatsız edecektir. Aklınıza düşenleri kurcalamaktan çekinmeyin. Doğum günlerinizi kutluyoruz ve doğal olarak parıl parıl parlıyorsunuz. Evren sizi işaret ederken önde olmak önemli.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün maddi konularla meşgul olman gerekebilir. Kendini sahip olduklarınla özdeşleştirebilir ve parasal konularda objektif olmakta zorlanabilirsin. Finansal alanda kendini güçsüz hissedebilir ancak seni heveslendirecek ve cesaret verebilecek insanlarla zaman geçirmen  neşene kavuşmana yardımcı olabilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlikle tatile ihtiyacınız var ve bunu yapma imkânı bulacaksınız. Belki maddi olanaklarınızın yeterli olmayacağını düşündünüz ama bugün daha yaratıcı yollar karşınıza çıkacak. Merak etmeyin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken para kazanmanın kalıcı yollarını araştırmak zihninizden geçse de bayram tatilinin keyfini çıkartmalısınız. Ailenizdeki bir kadınla ortak birkurabilirsiniz. Eski günleri hatırlayacağınız nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Ailenin ortak paylaşımlarına yönelik bir gündeminiz olur.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 54"
Ay
Akrep
26° 31' 41"
Merkür
Koç
26° 31' 34"
Venüs
Balık
21° 49' 11"
Mars
Balık
05° 06' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 51"
Satürn
Balık
13° 19' 16"
Uranüs
Boğa
20° 40' 11"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 13"
Lilith
Başak
19° 48' 56"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>