İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak kararlarınızı netleştirmeden önce tüm ayrıntıları gözden geçirmelisiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı aşırı baskıcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basiretinizin bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun, şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken boşlukta ilerleyen Ay, saat 07:42'de Boğa burcuna geçiyor. Kendinizi daha düşük enerjide hissedebilirsiniz. Ama günün devamında Ay-Uranüs kavuşumuyla sürprizler yaşadıkça bu enerjiniz düzelmeye başlayacak. Bu beklenmedik gelişmeyle yüzünüz gülmeye başlayacaktır. Akşam itibariyle meydana gelen Venüs ve Satürn arasındaki olumlu kontak geçmişteki ilişkinizi tekrardan gündeme getirebilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgi ve tecrübelerini paylaşıyorsun!Önemli işlerde sağladığın başarı, prim ya da zam olarak dönebilir. Bilgi ve tecrübelerini paylaşırken seçici davranman; bazı kişilerce hoş karşılanmayabilir. Kendi yolunda emin adımlarla ilerlemenin huzurunu yaşayacaksın. İş arayışındaysan, birden fazlateklifiyle karşılaşabilirsin. Kalabalık ortamlarda bulunman farklı kişilerle tanışmana neden olacak. İlişkin yoksa bugün gerçekten senin için özel biriyle tanışabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, ailenin evliliğin hakkındaki yorumları bunaltabilir. Ayrıca bugün değer verdiğin insanlara ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak isteyebilirsin.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularınızla alakalı fikir ayrılıkları ve çıkar çatışmaları varsa bugün bunları halledebilmek adına güzel girişimlerde bulunabilirsiniz

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan gelen çözümsüz süreçler keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmadan yaşayacağınız sorunlar sizi iç dünyanıza döndürebilir. Kontrolünüzü kaybetmeden akışta kalmaya çalışın. Gün içinde olayların kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz. İletişiminden kaynaklı yanlış anlaşılmalar söz konusu.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikleri keşfetmenin peşindesiniz. Özellikle bugünlerde daha önce gitmediğiniz bir yere yapacağınız tatil planları sizler için çok keyifli olabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; romantik ilişkinde bir takım sorunlarla yüzleşme vakti gelmiş olabilir. Sürekli fikir ayrılığı yaşadığın konuları irdeleyebilir, sakin ve sükûnetle gözden geçirebilirsin. Karşındaki kişiyi eleştirdiğin ya da yargıladığın konularda haksızlık yaptığını düşünebileceğin gibi karşındakinin sana ayna görevi yaptığını da fark edebilirsin.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi haftanın sonuna doğru kaybettiniz ama hala savaşmaktan da geri kalmıyorsunuz. Bu dönemdeki hareket enerjinizi bir daha kolay kolay yakalayamayabilirsiniz. İçgüdüsel olarak normalden biraz daha içinize kapanıksınız. Ailevi konularda bazı sıkıntılara çözüm buluyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 05" R
Ay
Yay
06° 15' 52"
Merkür
Koç
16° 01' 29"
Venüs
Koç
26° 24' 17"
Mars
Balık
26° 50' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 23"
Satürn
Balık
16° 14' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 07"
Neptün
Balık
28° 47' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 48"
Lilith
Başak
22° 55' 27"
True Node
Koç
15° 31' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>