İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor. Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir.

Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz. İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor.

Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz. Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor.

Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz. Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak. Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Balık burcunda hareketini sürdürüyor. Sizler sabah kariyer hayatınızda gergin olabilirsiniz. Ay-Merkür arasındaki sert etkiyle yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Tepkilerinizi dile getirirken ortamda dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var. Akşam ise Ay'ın Neptün'le kavuşumu sayesinde geleceğinize dair hayallerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bazen olmaz dediğinizde hayat yüzünüzü güldürebilir.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni bir yol çiziyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Güne ne kadar hareketli başlasan da çalışma ortamında yaşanacak tartışma motivasyonunu bozabilir. Bu durumdan dolayı bazı çalışma arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, beklediğin anlaşma bugün gerçekleşebilir. Uzun zamandır ilişkin yoksa, eski sevgilinin attığı mesajla heyecanlanabilsin. Her şeye rağmen adım adım ilerlemek yararına olacaktır. Boşanma sürecindeysen, yakın çevrenin arkandan konuştuğunu öğreneceksin. Artık kimseye kendini ezdirmek istemiyorsun. Bu yüzden herkesle yüzleşip, kendine yeni bir yol çizebilirsin. Arkadaşlarının davetini geri çevirerek akşamı kendine ayırabilirsin.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuzluklara karşı kendinizi motive etmeniz gerekmektedir. Özellikle bugün insanların yaratmış olduğu puslu havayı ortadan kaldırmayı başaramasanız bile şartlara göre ayak uydurmayı seçin.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğim derken uç noktalarda sinirlenebilir, olayları olduğundan daha dramatize edebilir ya da büyütebilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; ikilemler içinde kalabilir, günü farklı ruh hallerinde yaşayabilirsin. Kariyer ve işle ilgili konulara odaklanmak ve önemsediğin konuları organize etmek isteyebilirsin. Düşüncelerini sakınmadan aktarman, yakınlarına ters gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde artan sezgilerin, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işlerini kolaylaştıracaktır.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanında hassasiyetler olası. Gün boyu kendinizi kaotik ortamlarda bulabilirsiniz. Olaylara daha derin bakmak faydalı olur. Hayallerinizle günün gerçekleri uyuşmayabilir.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamdaki güvenliğiniz konusunda çok daha takıntılısınız. Haklı sebepleriniz var ama biraz abartıyor da olabilirsiniz. Birikimlerinize ve kazanç elde etme konusundaki deneyimlerinize güvenmelisiniz. Ayrıca ailenizin desteğinin de arkanızda olduğunu unutmayın.

27 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 13' 13" R
Ay
Başak
02° 18' 07"
Merkür
Koç
17° 50' 45"
Venüs
Koç
16° 48' 54"
Mars
Balık
20° 49' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 01"
Satürn
Balık
15° 29' 40"
Uranüs
Boğa
21° 42' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 46"
Lilith
Başak
22° 03' 41"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>