İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz. Ama cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında bazı özgün düşüncelerinizi de sergileme ayrıcalığınız var, şanslısınız. Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor, dikkat edin.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli. Belli niyetlere dayalı eleştirel düşüncelerden etkilenmemelisiniz.

Duygu dünyanızda yavaş, yavaş kendini hissettirecek gelişmelere hazırlıklı olun. Size yönelik bir ilgiyi fark etmekte gecikmeyeceksiniz. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız. Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun.

24 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Kova burcunda hareket ediyor olacak. Sabah saatlerinde aktifleşen Ay-Uranüs gergin görünümüyle beraber akademik konularınızda, eğitim hayatınızda beklenmedik durumlar yaşanabilir. Yolculuk ediyorsanız dikkatsizlikleriniz vakit kaybına neden olabilir. Ay-Merkür olumlu görünümüyle yüzünüzü güldüren haberler alabilirsiniz. Akşama yaklaşırken Ay'ın Venüs ile kurduğu sert açı da hayatın güzelliklerini görmek yerine hep negatife, olumsuza odaklanmanıza sebep olarak gergin hissettirebilir.

24 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hataları açığa çıkarıyorsun! İşinden memnun olmayan bir İkizler burcuysan, arkadaşının sunacağı ortaklık fikrine sıcak bakabilirsin. Tüm kontrolü bizzat kendin sağlamak isteyeceksin. Düğün davetleri, açılışlar, yemekler derken yoğunluklarla dolu geçecek günlerin haberlerini alabilirsin. Seni bekleyen bir dünya işin varken bu yoğunluğa nasıl ayak uyduracağın konusunda endişeli olabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızla buluşabilirsin. Sezgilerin seni çevrendekilerin farklı yönlerini keşfetmeye, hatalarını yakalamaya ve yaptıkları gizli kapaklı işleri açığa çıkartmaya itebilir. İnanamayacağın olayları duyman karşısında şaşkına dönmen an meselesi.

24 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza bugün dahil olan kişinin özel bir anlamı olabilir. Yeni bir girişim için doğru adımlar atılabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile ilgili bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal yönünüz ön planda olabilir. Aşk hayatınıza yönelmek isteyebilir ve partnerinizle hoş zaman geçirebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sığ, kalıplaşmış öğretilerden çıkıp, vizyonunuzu genişleten girişimler olası. Pesimist davranmaktan kaçının. Ani harcamalara karşı tedbirli olun. Sabah saatlerinde gerginlikler akşam saatlerinde sağlık hassasiyetleri olası.

24 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bol iletişimin olduğu kıvrak zekanızı rahatça ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı anda iki farklı konu hayatınızda önemli bir gündem oluşturabilir. Yetenek ve yaratıcılığınızla aldığınız eğitimlerde öne çıkarsınız. Komşular ve yakın çevrenizle mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

24 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 10" R
Ay
Yay
07° 35' 20"
Merkür
Koç
16° 02' 02"
Venüs
Koç
26° 31' 59"
Mars
Balık
26° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 50"
Satürn
Balık
16° 14' 56"
Uranüs
Boğa
22° 08' 28"
Neptün
Balık
28° 47' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 10"
Lilith
Başak
22° 56' 08"
True Node
Koç
15° 31' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>