İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ısrarlarına boyun eğmemek için fazla direnemeyebilirsiniz. Siz birbirinizi biraz daha yakın tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz, o ise çok aceleci davranıyor.

Endişelerinizde haklı olabilirsiniz. İş arkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla size biraz itici gelmeye başlayabilir.

Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir. Sürekliliği de mümkün görünen bu gelir, sizi çok rahatlatacak. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonradan zorlanmamanızı sağlayacak.

Çevrenizde hiç daralmayan geniş bir dost halkası var. Her zaman onların yararını görüyorsunuz. Dostluk anlamında ektiklerinizi biçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli bir değişme eğilimi sizi çok yenileyebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın Neptün ile kurduğu uyumlu açı sayesinde duygularınızın sizi yönlendirdiği bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Elinizde olmadan bazı kararları duygusal nedenlerden dolayı alabilirsiniz. Merkür-Plüton arasında gerçekleşen pozitif etkiyle de içinize doğan şeylerin gerçek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Venüs ve Uranüs kavuşumunun aktifleştiği bugün içerisinde beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmiş ilişkinizden ani bir geri dönüş sinyali alabilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını bozuyorsun!Bugün su burcunda Dolunay geçekleşiyor. Alışkanlıklar üzerinde ağırlık bırakıyor. ?Üzerimde bir uyuşukluk var ki, sormayın gitsin? bugünlerde en çok sarf ettiğin cümlelerden biri olabilir mi? Bugün gerçekleşen Dolunay aklına enteresan düşünceler getirirken, uykularının kaçmasına neden olabilir. Sırf bu yüzden hafta sonu programını iptal etmen bile mümkün. Çok fazla kafeinli içecek tüketmemeni öneririm. Aşk hayatında kendi içine çekilip, hayatındaki insanlara karşı soğuk davranışlar sergileyebilirsin. Bu durum her ne kadar eleştirilmene sebep olsa da eleştirilere kulak asmayacağın bir gündesin.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların gündemden düşmeyeceği bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Bir şeyleri elde etmek için acele etmemeli ve doğru zamanı beklemelisiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken, düşüncelerinizi toparlamaya bakmalısınız. Düzen ve hizmet gerektiren uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda olaylar göründüğü gibi olmayabilir. Özellikle de partnerinize kendisini açıklaması için fırsat vermeniz gerekiyor, bir şey kaybetmezsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burçları öfkelerini kontrol etmekte zorlanıyorlar. Zihin enerjiniz çok hızlandı ve çok fazla konuyu aynı anda düşünüyorsunuz. Birçok İkizler burcu tatilde ama aslında sadece bedenen tatildeler. Ruhları ve akılları hep işlerinde, kariyer hayatlarında.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu derinde yatan sorunlar öfkeli söylemlerle açığa çıkabilir. Kendi ihtiyaçları için başkasını manüple eden kişilerden uzak durmak faydalı olur. Yüksek beklentiler karşılanmayabilir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Dolunay, sağlığınıza vakit ayırmanızı size hatırlatabilir. Kızartma gibi sindirimi zor yiyecekler tüketmemeye özen gösterin. Mesai arkadaşlarınızla ilişkilerinizde kopmalar meydana gelebilir. Güncel hayatınız oldukça yoğun.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 32" R
Ay
Oğlak
09° 06' 32"
Merkür
Koç
16° 29' 44"
Venüs
Koç
29° 31' 12"
Mars
Balık
28° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 38"
Satürn
Balık
16° 28' 08"
Uranüs
Boğa
22° 16' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 27"
Lilith
Başak
23° 12' 16"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>