İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz.

Bazı nedenlerle kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızdaki zaaflı yaklaşımları bugünlerde daha çarpıcı örneklerle gözlemleyebilirsiniz. Bu konudaki öykünmeleriniz, daha düşkün, sıcak davranışlarla ortadan kalkacak. Güvendiğiniz bir ilişkiniz, karşılıklı sübjektif değerlendirmelerle bir çıkar ilişkisi haline geliyor. Bunun düzelmesiyle ilgili karşı tarafın yapabileceği şeyler, sizinkinden fazla.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Ailenize odaklanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İş temponuzdan onları ihmal ettiyseniz bugün sizden ilgi bekliyor olabilirler. Ay ve yöneticiniz Merkür arasında oluşan güzel açıyla beraber ailecek mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak veya taşınmak istiyorsanız beklentinize uyan fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli görüşmeler yapacaksın!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Gelirini arttırmak adına son günlerdeki çabalarının sonucunu bugün alabilir ve bu konuda önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Yatırım yapmak için satın aldığın bir mekân, ofis gibi bir mülkün varsa farklı bir değerlendirmeye gidebilirsin. Sade şıklığınla göz kamaştıracağın bir Pazartesi! Çalışan İkizler burçları bugün tüm dikkatleri üstüne toplayabilir. İlişkisinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, sağlıklı karar almak adına bir süre yalnız kalmak isteyeceksin. Eğer bugün evde vakit geçirmeyi planlıyorsan, evindeki bazı odaları yeniden dekore edebilir, ev alışverişine çıkabilirsin. Fikirlerinin ne kadar çabuk değiştiğini biliyorsun. Anlık beğenilerine kapılıp, çok fazla masraf etmemende fayda var.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızda veya yakın çevrenizde aranızda belirli yaş farkı olan kişilerle alakalı yerine getirmeniz gereken bazı görevleriniz olabilir. Bu görevleri yerine getirirken ne kadar istekli olduğunuz üzerine düşünmelisiniz. Takdir görmek için fedakârlık yapmaktan vazgeçmelisiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yön verebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Gün içinde zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işleri pratik bir şekilde halledebileceksiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde bolca iletişim göze çarparken trafiğe ve bu iletişimi iyi yönetmeye dikkat etmelisiniz. Ay boşlukta ilerlerken, yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde evinizin huzuruna daha çok çekilebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizin destek göreceği bir gündesiniz. İlişkilerde yenilenme olası. Akşam yoğunlaşan huzursuzluk ve yönsüzlük duygusundan arınmak için duygulardan çok zihni öne çıkaran etkinliklere katılın.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler; kararsızlıklar içinde kaldığın bir güne daha merhaba diyebilirsin. Geri dönülemez kararlar alman ve uygulaman mümkün. Acele etmemeli; fikir almaktan, yardım istemekten çekinmemelisin. Evinle ilgili bir takım uğraşlar içerisinde olabilir, ailevi bir konuda ortak karar alabilirsin.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade güzel olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 38' 41" R
Ay
Oğlak
00° 45' 18"
Merkür
Koç
16° 19' 49"
Venüs
Koç
28° 44' 28"
Mars
Balık
28° 18' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 48"
Satürn
Balık
16° 24' 44"
Uranüs
Boğa
22° 14' 34"
Neptün
Balık
28° 51' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 18"
Lilith
Başak
23° 08' 04"
True Node
Koç
15° 25' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>