İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayati bir kararın eşinde sayılabilirsiniz. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak. Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var gibi görünüyor.

Birinin, gereksiz takıntılarla sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız.

Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler de pek akıllıca görünmüyor.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu söyleyenler sizi yanıltıyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Sosyal yönünüzün aktif olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda dikkatler üzerinizde olabilir. Yeni eğitimlere, kurslara başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz. Güneş-Satürn güzel etkilerini hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle kronik rahatsızlıklarınız varsa bugün itibariyle güzel gelişmeler elde etmeye başlayabilirsiniz. Psikolojik olarak da kendinizi toparlamanın vaktinin geldiğini göreceksiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi planlamalar yapıyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Yoğun bir gün seni bekliyor. Arkadaş buluşmaları, aile toplantıları gibi ilişkilerini sağlamlaştıracağın ve önemli konuların konuşulacağı bir toplantı söz konusu olabilir. Yenilemeyi düşündüğün evin için alışveriş yapmak istiyorsun. Eşinin harcamalarında ya da aile içerisinde maddi planlamaları tek başına üstlenebilirsin. Duygularını yansıtmak istediğin biri var karşında. Ancak insanların bugünlerde odaklandığı konular da bambaşka. Yanlış anlaşılmamak için kendini geri çekmen mutsuz olmana neden olabilir. Saçlarını kestirmek için ideal bir gün olduğunu da belirtmek gerek.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok emek verdiğiniz bir konuyla alakalı beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Bu haberle birlikle çevrenizin size karşı davranışları ve tepkilerinin değiştiğini düşünebilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle birlikte çalışan kişilerin sizden beklentileri doğrultusunda hareket etmeden önce olayı mantık süzgecinden geçirebilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; paylaşma duygusunun çok yoğun olduğu bir gündesin. Bugün toplumsal olguların ön plana çıkarken, kendini sosyal yaşamın tam ortasında bulabilirsin. Hayatı daha ciddiye alıp, maddi kaynaklarında istikrar arayışında olabilirsin. Bunun yanı sırave aşk hayatının birbirine engel olmasına izin vermemeli, zamanı iyi yönetmeye çalışmalısın.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ailevi harcamalarla meşgul olabilirsiniz. Projelerde ve sosyal işlerde gelişmeler yaşanabilir. Akşamüstü hayalperest tutumlarınız artıyor. Geç saatlerde geçmişten gelen eksikler, ertelenmiş işler zihni meşgul ederse uykusuzluk olası.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Spiritüel dünyaya olan ilginizin hayatınıza somut yansımalarını deneyimleyeceğiniz bir gündesiniz. Hayata farklı pencereden bakan kişilerle bir arada olmak sizi huzurlu kılar. Kolektif zihne kendinizi açmak için uygun zamandasınız. Boğaz hassasiyetinize dikkat etmelisiniz. Masaj, pilates gibi aktiviteler bedeninize ruhunuza iyi gelir. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 10" R
Ay
Yay
25° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 14' 03"
Venüs
Koç
28° 12' 07"
Mars
Balık
27° 58' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 42"
Satürn
Balık
16° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 13' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 48"
Lilith
Başak
23° 05' 09"
True Node
Koç
15° 26' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>