İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha somut alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, birinci dereceden sorunlarınızda elemeler yapacağınız olumlu gelişmeler var. Sabırlı bekleyişinizin karşılığını alacaksınız. Yakınlarınızdan birisininyaşamıyla ilgili yeni düşünceleri ilginizi çekecek. Konuyla ilgili birtakım etütler ve eğilimler içine girebilirsiniz. İlginç bir konuda çeşitlilik gösteren önerilerinizi netleştirme ihtiyacına gireceksiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Boğa burcunda hareket ediyor. Saat 18:10'da Ay'ın boşluğa girmesiyle eski işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Saat 01:45'te Boğa burcunda yeniay oluşuyor. Yeniay, sizler için tamamen eskiyi silip yeni bir hayata başlamak için destek verecek. Psikolojik olarak yeniden doğacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Sağlık problemleri olanlar için de şifa olacak bir yeniay sizleri bekliyor olacak. Detaylı yeniay yazısı için tıklayabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında yenilikler yapıyorsun!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Sakin kalmayı tercih edeceğin bugünde evinle ilgilenmek isteyebilir, yaşam alanında yeniliklere gidebilirsin. Yapacağın harcamalara dikkat etmende fayda var, bütçeni biraz zorlayabilirsin. Eğer evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesi ile ilgili sağlık haberleri alabilirsin. Kalbi boş bir İkizler burcuysan veya bir süredir aklında biri var ise bugün yeni heyecanlara yelken açabilirsin. Sana tavsiyem karşındaki insana ?ben? diyeceğin konuşmalardan kaçınman olacaktır. Bu karşı tarafın anlık olarak uzaklaşmasına neden olabilir. Kişisel sorumlulukların arttığı bu günlerde bazı konuların sorumluluğunu zorunlu olarak almak sana zor geliyor. Gün içerisinde saçlarında yapacağın değişiklikle, görünüşüne modern bir hava katacaksın.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yaptığınız fedakarlıkların size getirisini sorgulayabilirsiniz. Bu sebeple ilişkilerinizde belli bir sınır belirlemeniz gerektiğini görebilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bazı dalgınlıklar ya da hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Duygusal alanda sizi daha çok fedakarlığa yöneltebilecek kararlar verebilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi iyi ifade etmeniz önemli olacak. Önceliklerinizi belirlemek ve ilişkinize yansıtmak için gerekli adımları atmaya başlayabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bu yeniay sana dinlenmen, yavaşlaman ve düşüncelerini toplaman için fırsat verebilir. Kafanı meşgul eden ama açığa çıkarmakta zorlandığın maddi endişelerini tekrar gözden geçirerek çözüm arayışına girebilirsin. Kendini güvende hissedebilmek için yeni arayışlara başlayabilirsin.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay'da değişim, yenilenme ve ilerleme adına girişimleriniz artıyor. Alışkanlıklarınızda zorunlu değişimler olası. Bir süredir devam eden yoğun stres öfkeli söylemlerle açığa çıkabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Elinizde olmayan farklılaşan yaşam koşullarına hiç direnmeden uyum sağlarsanız uzun vadede siz karlı çıkarsınız. Bu Yeni Ay, arka planda kalan konuları, gizli ilişkilerle şekillenen süreçleri görünür kılmaya yardım eder. Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 55" R
Ay
İkizler
23° 57' 04" R
Merkür
Koç
24° 19' 38"
Venüs
Boğa
13° 48' 14"
Mars
Koç
07° 42' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 49"
Satürn
Balık
17° 25' 50"
Uranüs
Boğa
22° 56' 49"
Neptün
Balık
29° 12' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 47"
Lilith
Başak
24° 29' 27"
True Node
Koç
15° 08' 41"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>