İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde çok esnek olduğunuz için onun çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları bertaraf ediyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İki cins arasındaki dostluğa asla inanmıyor.

İşyerinizde herkesin her şeyini bilen tek kişi sizsiniz. İnsanları dinlemeyi bildiğiniz için size konuşuyorlar. Ağzınızın sıkılığı da cabası. Ama sizin sır verebileceğiniz insan sayısı çok az.

Taşınmanın eşiğinde olmanız sizi ürkütüyor. Ne kadar pahalı olduğunu eski deneyimlerinizden biliyorsunuz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kimse bir yere kaçmıyor, yeni dostluklar kurmada biraz daha ağır davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde duygusallığınızı dengelemeyi becerebilmelisiniz. Önemi anlaşılmamış bazı ayrıntıları fark edip, yeni değerlendirmeler içine girebilirsiniz. Serinkanlı davranıp gereksiz aceleciliklerden kaçınmanızda yarar var. Bu sıralar, yakın ilişkilerde keyfinizi arttıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Bunların bazılarının kazanacağı yeni boyut sizi hoşnut edecek.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Sizler için sağlığınız ön plana çıkabilir. Hafta içinin yorgunluğundan bitkin uyanabilirsiniz. Mutlu olmak için bugün bazı şeyleri oluruna bırakın. Güzel haber ise Uranüs'ten geliyor olacak. Gün içinde Ay ve Uranüs kavuşumu yaşanırken sizi de sürprizler bekliyor olabilir. Özellikle geçmişinizde bıraktığınız birinden beklenmedik anda haber alabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yenilik katıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Tam anlamıyla kendini düşündüğün ve hayatımda kendim için ne yapabilirim, dediğin bir döneme giriyorsun. Hayatının odak noktasına kendini alıp, devam ediyorsun. Çünkü fazlasıyla yoruldun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilini bazı davranışları konusunda uyarmak zorunda kalabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, tüm sorunların çözüme kavuşması adına önemli konuşmalar yaparsın. Akşam saatlerinde değer verdiği bir yakının davetine katılabilirsin. Eğer bir bahçe sahibi değilsen balkonun ya da pencerelerin kenarlarını ellerinle yaptığın saksılarla süslemek isteyeceksin. Hayatına yenilik katma isteğin artıyor.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda günler öncesinden yüklenen sorumluluklarla beraber oluşan yoğunluklar sizi yorabilir. Bunları daha planlı ve programlı bir şekilde yönetiyor olmalısınız.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacaklarınızı başkaları ile paylaşarak motivasyonunuzu düşürmeyin. Sürekli engellerden bahsettiklerini bilerek bir gece bir sessizliğe bürünebilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; kendi istek ve ihtiyaçlarına yönelik hareket etmek istemene karşın içinde bulunduğun koşullar girişimlerde bulunmana izin vermeyebilir. Bugün bilinç altında seni uyaran ve farkındalık yaşamana neden olan durumlarla karşılaşabilirsin ancak kendini kıstırılmış hissettiğinden içine kapanabilirsin.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli işler, başlangıçlar olası. Güncelliğini sizin için yitirmiş konularda yenilenmeler var. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Tutkuyla sarıldığınız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda kariyerinizde duygusal kararlar ön plana çıkabilir. Mesai arkadaşlarınızın sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmak sizi yoracaktır. Sağlık konularına özen göstermelisiniz. Yaşça büyük fikirlerine değer verdiğiniz birinden destek almak size iyi gelecektir. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları Sağlık

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal doğası olan bir burç olmanız rağmen, günün etkileri, insan gruplarından ve kalabalıklardan koparak kendinizi geri çekmenize yol açabilir. Sessiz ve sakin bir köşeye çekilip bir süreliğine dinlenmek isteyebilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 30" R
Ay
İkizler
23° 22' 56" R
Merkür
Koç
24° 17' 07"
Venüs
Boğa
13° 45' 09"
Mars
Koç
07° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 14"
Satürn
Balık
17° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 56' 40"
Neptün
Balık
29° 12' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 39"
Lilith
Başak
24° 29' 10"
True Node
Koç
15° 08' 55"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>