İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere renk katarak yaşayabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde coşkulu kalabalıklarda yine ilgi odağı olacaksınız. Bu sıralar birçok şeyi paylaştığınız bir dostunuzla aranıza, geçici bir soğukluk girebilir. Yaşanan birçok şeyin anlamını bir anda yitirmesine izin vermemeye çalışacaksınız.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün genelinde Koç burcunda hareketine devam ediyor. Merkür-Jüpiter güzel kontağını çalıştıran Ay, bugün şansınızın açık olduğu bir gün yaşatabilir. Beklediğiniz olumlu haberler varsa ulaşabilir. Ay'ın Satürn'le oluşturduğu sert açı ise borçlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Ay bugün 11:47-23:17 arası boşlukta ilerleyecek. Saatler 23:17 olduğunda ise Boğa burcuna geçen Ay, geçmişinizdeki konulara ışık tutabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tesadüfler şaşırtacak!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. İletişim halinde olduğun halde bazı konularda beklemede kaldın. Şimdi geri dönüş zamanı geldi ve bu vesile ile acı-tatlı tesadüfler ile karşılaşabilirsin. Karşına çıkacak insanlar, biraz sıkıntılı konularla seni meşgul edebilirler. Bu süreç seni zihinsel anlamda zorlayabilir. Bu kafa karışıklığından kurtulmak adına çok radikal kararlar alabilirsin. Diğer yandanve eğitim hayatında oldukça hırslı olduğun bir gün olabilir. Bunu insanlara yansıtmamanı öneririm. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilerleyen haftalarda yapacağınız tatil için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bel ve boyun ağrıların varsa, ani hareketlerden özellikle kaçınmalısın.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz fırsatların önünüze gelmesi sizi mutlu edebilir. İkili ilişkilerinizde yakaladığınız güzel iletişimin devamlılığını yakalamak için içinizden geldiği gibi davranmalısınız.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin güçlü olduğu bugünde sosyal konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak ve paylaşımda bulunmak size keyif verebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu. İlişkiler gündeme gelebilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde de sık sık sadece kendinizi düşündüğünüz hatırlatılabilir. Bu durumu anlayamadığınız için rahatsız olabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler;ve sosyal hayatında ön planda olabilir; yeteneklerinle parlayabilirsin. Dernekler ya da hedef grupların içinde liderlik edebilir, çevrendekileri idealleri doğrultusunda motive edebilirsin. Ancak arada yaşanabilecek rekabete de dikkat etmeli, ilişkilerdeki aktif rolünü abartmamalısın.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerdeki problemler ya dönüşmek zorunda ya da ilişkilere son verilmek zorunda. Artık bir eşiğe geldiniz. Ya dönüşecek, karşı tarafın isteklerine ve ihtiyaçlarına empati duyacak, sağlam, kemikleşmiş ilişkinize devam edeceksiniz ya da artık bu diyardan gidecek, herkesi kendi özgürlük alanına salıvereceksiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni birteklifi alabilirsiniz. Uluslararası konular yabancılar gündeminize oturabilir. Her türlü, tanıtım ve pazarlama faaliyetleri için uygun bir dönem. İnternet ve sosyal medya üzerinden ticari projeler geliştirebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan genç ve dinamik bir insan hayatınızda önemli bir yer kaplayabilir. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları sosyal medya

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 07" R
Ay
Terazi
14° 09' 32"
Merkür
Boğa
05° 10' 48"
Venüs
Boğa
24° 48' 00"
Mars
Koç
14° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 20"
Satürn
Balık
18° 03' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 20"
Lilith
Başak
25° 28' 54"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>