İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizde kısa bir zamanda problem olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor. Birinin özel ilişkinizde bu kadar yakınınızda olmasından hoşnut görünmüyorsunuz İş Durumu:Barışı nasıl sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok gibi. Yetkiliniz, siz alttan alıp üstüne gitmedikçe davranışlarını iyice kabalaştırarak, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlamaya çalışıyor olabilir.

Önümüzdeki günlerde bir satın lama karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz.

Bazı durumlarda karşı çıkış biçiminiz pek yapıcı olmuyor. Yakınınızın arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor gibi.

Genel yorgunluk, etkilerini gitgide daha ağır hissettiriyor. Özel zevklerinizi ön planda tutmak istiyorsunuz. Fakat dikkat edin, aşırılıklara eğilimlisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşık bulduğunuz bir konuyla ilgili, gönülsüz girişimlerinizde sürpriz başarılar söz konusu. Çekimser yaklaşımlarınız, özgüvenli karakterinizle bazen çelişebiliyor. Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle ilgi toplayabilirsiniz. Bu ilgi, ekip çalışmalarınızda size başarılar getirebilir. Arkadaşlık konularında daha yakın tanışma fırsatları yaratacaksınız.

7 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, sizlerin burcundaki hareketine devam ediyor. Ay'ın Neptün ile kurduğu sert etkileşim sebebiyle öğle saatlerinde hayal kırıklıklarına açık bir zaman diliminde olabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir günde duygularınızın sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Akşam ise Venüs-Satürn gergin açısı aktif olacak. Bulunduğunuz çevrede özellikle dostlarına karşı gergin olabilirsiniz. Gönül ilişkinizde sorun olduğunda bugün sessiz kalmak en güzel cevap olacaktır.

7 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle gurur duyacaksın!Bugün güne Venüs-Satürn 90'lığı eşlik ediyor. Çalışma ortamında kendini çok iyi ifade edemediğin konular etrafındaki insanların kafasında farklı fikirler oluşturabilir. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Motivasyonunu toparlayacağın haberler alırken, bir kez daha şansın sana güldüğünü düşüneceksin. İlişkisinde ya da evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, tüm sorunları enine boyuna konuşup halletmek isteyeceksin. Geçmişte ilişki yaşadığın birine karşı özlem duyabilir ve ona ulaşmak için harekete geçebilirsin. Hayatın bize getirdikleri yeni insanları tanımak için onlara şans vermeliyiz. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarının beğenilmesi gururlandıracak.

7 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili duygusal anlamda partnerinize karşı sert davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu sebeple davranışlarınıza daha özen göstermelisiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Bazı konularda fazla hayalci olmamaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Bugün ilişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gereken zamanlar var. Öğlen saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde çatışmalara dikkat edin.

7 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiler hususunda kararsız kaldığınız noktaları aydınlatarak, cesaretsiz kaldığınız yerlerde cesarete bürünerek tekamülünüzü gerçekleştirebilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcu özellikle ikili ilişkiler, romantik ilişkiler ve çocuklarınız ile ilgili konularda bazı durumları dengelemiş durumdasınız. Bu hafta geçtiğimiz haftaya göre çok daha iyisiniz. Ani gelişmelerden sıkıldınız. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Hala kafanızı toparlayamıyorsunuz.

7 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yenilenmek için ihtiyaç duyduğumuz ilham ve yaratıcılık için önemli gelişmeler olası. Becerilerinizi göstereceğiniz imkanlar gelişebilir, yeni projelere başlayabilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Herkese laf anlatmaktan kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Sonunda da karşınızdakilerin sizi anlamadığını düşünüp, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu fikirlerden zihninizi arındırıp, bildiğiniz doğru yolda ilerlemeye devam edin. Arkadaşlarınızla dinamik aktivitelere katılıp kafanızı dağıtmakta yarar var. Burç burç yorumları günlük burç yorumları salı

7 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

7 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 16' 13" R
Ay
İkizler
20° 43' 09" R
Merkür
Koç
24° 05' 24"
Venüs
Boğa
13° 30' 47"
Mars
Koç
07° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 29"
Satürn
Balık
17° 24' 45"
Uranüs
Boğa
22° 55' 60"
Neptün
Balık
29° 11' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 01"
Lilith
Başak
24° 27' 52"
True Node
Koç
15° 10' 00"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>