İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız bir geziniz var. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler olabilir.

Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıp gibi görmenize yol açabiliyor. Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir. Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz.

Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir. Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız bazı iç çözümsüzlükleri abartıp davranışlarınızda belirleyici rol oynamalarına neden olabilirsiniz. Yakın dostluklarda özenli olmanız gereken günler. Kararlı ve egemen imajınızı bir övgü biçiminde ele aldığınızda, kendinizi de şaşırtan davranışlar içine girebiliyorsunuz. Bugünlerde buna dayalı bazı aşırılıklar sorun yaratabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay sabah 06:39 itibariyle sizin burcunuza geçiş yapıyor. Enerjinizin arttığı bir güne başlıyor olacaksınız. Kendinizi uzun zamandır ikinci plana attıysanız bugün artık kendiniz için bir şeyler yapma vakti olabilir. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu edebileceğini unutmayın. Yöneticiniz Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar geçmişteki bir ilişkinizle alakalı haber alabilirsiniz. Belki eski sevgiliniz ya da eşiniz geri dönmek istiyor olabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş günleri hatırlayacaksın!İletişimi yönlendiren Merkür bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Yoğun bir tempo ile güne başlayabilirsin. Yazar kimliğin varsa veya medya sektöründe çalışıyorsan, işlerini hallederken gezegenlerin konumu seni destekler nitelikte. Gün içerisinde duyacakların seni bir anda geçmişe götürebilir. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemeni öneririm. Eğer eşin ya da sevgilinle ortak bir yatırımın varsa üzerine bir şeyler katmak isteyebilirsin. Ne zamandır sorunlu bir ilişkinin içindeysen, karar verme sürecine girmek isteyeceksin. Sürekli arada kalmanın seni bir yere vardıramadığını fark edeceksin. Mide problemin varsa işlenmiş, yağlı gıdalardan uzaklaşmanı öneririm.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzdaki Mars, Jüpiter ile karşı karşıya gelirken hareket alanınız daralabilir, kendiniz ve karşınızdakilerin beklentilerini dengelemek zorlaşabilir. Ancak Ay bugün burcunuzda sizi destekliyor olacak.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerde hassasiyetler oluşabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için engeller oluşabilir. Akışta kalmanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Karar almadan önce acele etmemeye özen gösterin. Farklı alternatifler oluşabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde değişken isteklerinizle başa çıkmak kendiniz için bile zor olabilir. Hayatı olduğu gibi yaşamak ve kendinizi kısıtlamamak tam size göre.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; ruhunun özgür olacağı bu günlerde, zihinsel ve kişisel farkındalığın artarak güvende olmak isteyebilirsin. Yeteneklerine odaklanıp, yalnız kalmak isteyebilir, sezgilerine güvenebilirsin. Gün içinde gelişen olaylar karşındakilerle hırçınlık yaşamana ve ilişkilerini zedelemene neden olabilir, çizgini korumanda fayda var.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ayla hayatınızda kontrolünüz dışı gelişmeler başdöndürücü olabilir. Bilinçaltınızı, rüyalarınızı, sezgilerinizi güçlendiren yeni ay akışa, spiritüel ve dünyanıza yepyeni bir bakış katmanızı sağlayabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya başlangıç yapmak konusunda zorlanıyorsunuz. İmkânı olan İkizler burçlarının bugün işe gitmeyeceği kesin. Geçmiş ilişkileri sonlandırıp yeniye yer açma zamanınız geldi. Daha fazla kurcalamamanız gereken konuları bırakın. Eski defterleri kapatın. Hayalini kurduğunuz gelecek için harekete geçin.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 15' 49" R
Ay
İkizler
20° 37' 25" R
Merkür
Koç
24° 04' 59"
Venüs
Boğa
13° 30' 17"
Mars
Koç
07° 31' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 23"
Satürn
Balık
17° 24' 43"
Uranüs
Boğa
22° 55' 58"
Neptün
Balık
29° 11' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 13' 00"
Lilith
Başak
24° 27' 49"
True Node
Koç
15° 10' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>