İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektiriyor. Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu da fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Her alanda ritminizi biraz düşürmeniz yararlı olabilir. Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir. Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz

17 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatiyle beraber Ay, 00:25'te Akrep burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızın, sağlığınızın ön planda olabileceği bir gündesiniz. Ay-Venüs arasındaki karşıtlık sebebiyle zaman zaman kendinizi duygusal olarak düşük enerjili hissedebilirsiniz. Gereksiz yere kendinizi umutsuzluğa sürüklemenize hiç gerek yok. Ay ve Uranüs arasındaki karşıtlık nedeniyle de ani bir sağlık problemi baş gösterebilir. Kendinizi fazla yormayın. Evcil hayvanınız da beklenmedik davranışlar sergileyebilir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak!Su burcunda hareket eden bugün hayatına olmazları getirebilir. Şaşırtıcı gelişmeler kapında. Belki de uzun zaman sonra ilk kez çok heyecanlanacağın fırsatlar yakalayacaksın. Sonunda hayatım değişmeye başlıyor diyeceksin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin. Her konuda ailenin yanında olup sana destek vermesi güvenini yerine getiriyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi hem duygularına hem de aklına hitap edecek. Diğer yandan ailevi görevlerine normalden daha fazla ağırlık vermen gerekebilir. Evde yapılması gereken rutin işlerle daha fazla ilgilenebilirsin.

17 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı ve gereksiz harcamaların gün içinde bütçenizi sarsacağı bir gün olabilir. Sonradan pişman olmamak için aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

17 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla çatışma içinde olmamaya özen gösterin. Dedikodulara kulak asmamanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda sezgilerinize daha fazla güvenebilirsiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi huzursuzluk içine sokan her konudan uzaklaşabilirsiniz. Ayrıca hastalık yaşayan İkizler üyeleri iyileşmelerinde hız gözlemleyebilirler.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç dünyanızdan çok dış dünyanız karışıyor. Sizin kendinizi ilgilendiren kişisel problemleriniz dışında o kadar çok problem var ki etrafınızda, çevrenizi, işinizi, olan bitenleri düşünmekten kendinize vakit kalmıyor. İşinizle ilgili birçok konu var ve çözümlemek için de fırsatlarınız var. Sadece biraz daha cesur ve atılgan olmalısınız.

17 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hayallerinizi büyüten gelişmeler olası. İstikrarsız tutumların yerini derinleşme arzusu alıyor. Ruh beden dengesini sağlamak, pozitif merakla yol almak faydalı olur.

17 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü yönetici gezegeniniz Merkür ile baş öğretmen Satürn arasında meydana gelecek olacak destekleyici görünüm, geri plana attığınız yarım kalan işlerinizi tamamlamak için size harika bir fırsat sunacak. Gizli ortaklık tekliflerine sıcak bakabilirsiniz. İletişim konusunda yeteneklerinizi geri planda ortaya koymanız gereken bir süreç.

17 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

17 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>