İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu, sevmenin dışında çok da saygın bir yere koyuyorsunuz. Sevgiliniz sizi gururlandırıyor. Ama sevgiliniz, çok sevilen rolünün dışına çıkamıyor. Sevgi bombardımanınızla buna izin vermiyorsunuz.

Aldığınız taktikler,ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm olmuyor. Belki de, birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve nezaketlisiniz. Bu akşam evetaşımanız gerekebilir.

Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar iyi hesap yapmanız gerekiyor. Yapmanızın gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Çevrenizde yabancısı olduğunuz bazı davranışlardan rahatsızlık duyuyor, bunları sürekli eleştiriyorsunuz. Araya mesafe koyma yoluna giderseniz daha yararlı olabilecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizdeki sorunlu insanlarla kesmeyi düşündüğünüz alışverişlerde, doğru hesaplar içinde olmaya çalışmalısınız. Bazı kayıplarınızın geri dönüşü olmayabilir. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var. Bu kısa yolculukta daha önceden belirlemiş olduğunuz konularda, sizi birtakım sürprizler bekliyor. Eski dostlarla ortak hayal kırıklıkları içine gireceksiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Terazi burcunda hareket ediyor. Çocuğunuz ve aşk hayatınız günün büyük kısmında odak noktanız olabilir. Bu iki konuyla ilgili de duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Ay ve Kiron arasındaki karşıtlık hem aşk hayatınızla hem çocuğunuzla ilgili duygusal yaralar almaya açık olabileceğinizi gösteriyor. Bugün itibariyle Venüs Boğa burcuna giriş yapıyor. 9 Haziran'a kadar yöneticisi olduğu burçta Venüs hem sağlığınızda hem duygusal hayatınızda güzel gelişmeler yaşatabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde başarı sağlıyorsun!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Uzun toplantılar ve ciddi gündemler bugün seni bekliyor. Ancak kariyer açısından başarılı bir gün olduğunu da söylemek isterim. Hem ortaklıkları hem de rakipleri bir arada bir araya getirecek bazı duyumlar alabilirsin. Özgüvenin tam olduğu için herkese iddialı gelen konularda sen her işin üstesinden gelerek kendini bir nevi ispatlayacaksın. Uzun bir süredir devam eden ilişkinde güven ihtiyacı içinde olabilirsin. Bu durumdan mutlu olmaman seni huzursuz etmeye yetse de o düzende kalıp sessizce yoluna devam ediyorsun. Sağlığına daha da önem verdiğin günlerden geçerken, sağlıksız gıdalardan uzak duracaksın. Evde kendi makarnanı, ekmeğini, reçelini yapma kararı alabilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınızda yapılmış olan bazı dedikodular kulağınıza gelebilir. Böyle bir durumda önyargılı davranmayıp, adı geçen kişilerle yüzleşip ona göre bir karara varmalısınız.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekânızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün etkileri hayatınızın düzenli kısımlarını alt üst edecek. İlişkilerde sizden kaynaklı sorunlar çıkabilir, sakin ve düşünceli davranmakta fayda var.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; duygusal değişkenliğin sadece seni değil, çevrendeki insanları da çıkmaza sokabilir. Bu ara elini uzattığın birçok konunun ilerlemediğinden şikâyet ediyor olabilirsin. Geri planda kalarak uzun vadeli, köklü değişim planı içinde olabilir, ilişkilerini gözden geçirebilir ya da gözlerden uzak yaşamayı tercih edebilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sebepsiz bir hüzün yaşam enerjinizi düşürebilir. Öğlene doğru gücünüzü toplayıp aktif olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kaygı ve gerginlik öfkeli çıkışlara neden olabilir. Dengeyi korumak önemli.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs?ün Boğa burcuna geçmesiyle gizli ilişkilere yelken açabilirsiniz. Size karşı platonik duygular besleyen birinin farkına varabilirsiniz. Yaşam temponuzu düşürme zamanı. Kalbinizi kolektif enerjiye açmak için farklı spiritüel çalışma alanlarını deneyimleyebilirsiniz. Boğaz bölgeniz bu dönemde hassaslaşabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 38' 17" R
Ay
Oğlak
00° 39' 49"
Merkür
Koç
16° 19' 43"
Venüs
Koç
28° 43' 57"
Mars
Balık
28° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 24' 41"
Uranüs
Boğa
22° 14' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 17"
Lilith
Başak
23° 08' 01"
True Node
Koç
15° 25' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>