İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz. Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün size olan ilgisini iyice açığa çıkartabilir.

Onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Arkadaşınızın beğenmediğiniz özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilginiz dışında sizin adınıza şekillendirilmeye çalışılan olaylar var. Bunlarla ilgili muhtemel sorunları engellemeniz için, birtakım kişilerle ilgili yeni değerlendirmeler içine girmeniz gerekecek. Uzağında kaldığınız bir yakınınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Beklenmedik bir sürprizle sizi sevindirebilir.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Maddiyatınıza önem göstermeniz gereken bir gün geçirebilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki pozitif görünümle beraber beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Eşinizden de destek görebilirsiniz. Mars'ın Uranüs ile yaptığı uyumlu açıyla beraber maaşınızda, aldığınız primlerde sürpriz bir artış olabilir. Hak ettiğiniz para için savaşmanızın sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar önemli olacak!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün kendini fazlasıyla kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu yüzden özellikle çalışma ortamında, kendini ifade ederken sert bir dil kullanabilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşınla yaşayacağın tartışmadan dolayı bir süre görüşmeme kararı alabilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, yapacağın anlaşmada çok önemli detaylar olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, eşine fazlasıyla yüklenebilirsin. Bu durum telafi edilemez sonuçlar doğurabilir. Akşam saatlerinde katılacağın davette yeni insanlarla tanışacaksın. Bu tanışmalarla çevren yeni bir şekil alabilir.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylarda kandırılmalara karşı dikkat etmeniz gerekebilir. Yanılgılarınız sizde önemli başlangıçlara ve hayat derslerine neden olabilir.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda tamamlanması gereken konularda detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortaklı para konularına ciddiyetle yaklaşmanız gereken zamanlar var. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi etkileyebilir.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş burcunuza geçmeye hazırlanırken hayatınızdaki dinamizmin arttığını hissedeceksiniz. Kalkanlarınızı bırakarak hayatınızdaki yenilikleri ile kucaklayın.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün ortak gelirler, eşin parası, faiz ve kira gibi gelirlerinle ilgili kadersel sayılabilecek durumlar yaşayabilirsin. Hedeflerine varmak için başkalarının maddi imkânlarından faydalanabilirsin. Ayrıca duygusal paylaşımlarda seni yoran ve sabır göstermen gerektiren durumlarla karşılaşabilirsin.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı ve pratik olmayı seven İkizler zihinsel çatışma artıyor. Fikirlerinizin reddedilmesi korkusuyla içsel karmaşa yaşabilirsiniz, stres sağlık sorunalrına neden olabilir. Öğleden sonra olaylar lehinize gelişebilir.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zodyak?ın afacan çocuğu yönetici gezegeniniz Merkür iki hafta boyunca size misafir olacak. Bugün zekanızla, neşenizle, esprilerinizle, sempatikliğinizle ekstra beğenilmeye hazırlıklı olun. Zihniniz gereğinden fazla çalışabilir. Ve aynı anda birden çok konu hakkında karar vermek zorunda kalırsınız.

22 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>