İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ikili ve bire bir ilişkilere önem veriyorsunuz. Her ne yapıyorsanız yanınızda en yakınınızın, eşinizin, ortağınızın bulunmasını isteyebilirsiniz. Görüşmeler, toplantı ve paylaşımlar açısından uygun bir gün.

19 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken Ay, 00:11-04:20 arası boşlukta kalıyor. Bu saat sonrasında Yay burcuna geçen Ay, günün devamında ilişkinize, evliliğinize odaklanmanızı sağlayacaktır. Saat 00:11'de ise Akrep burcunda dolunay meydana geliyor. İş ortamınızda bu dolunay yakınlarında gergin olabilirsiniz. Özellikle ofis arkadaşlarınıza her şeyinizi anlatmamaya dikkat edin. Kendinizi riskli hareketlerden sakının, sağlık problemleri meydana gelebilir. Evcil hayvanınız varsa ona da göz kulak olmalısınız. Detaylı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü özel kılmak isteyeceksin!Güneş-Merkür kavuşumu güne eşlik ediyor. Üstünü örtüp geçmişte bıraktığın bazı olayları bugün hatırlamak zorunda kalabilirsin. Özellikle yakın bir arkadaşının ısrarla aynı olaydan bahsetmesi seni huzursuz edebilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan eski sevgilin ile ilgili sosyal medyada bazı paylaşımlara denk gelebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşin için yemek hazırlayıp özel bir gün haline getirmek isteyebilir, bir süredir aranızda sorun olan mevzuyu konuşabilirsin. Akşamüzeri bir yakınından sağlığıyla ilgili haberler alabilirsin. Bugün aynı zamanda ailenden yaşça küçük birine maddi destekte bulunacaksın.

19 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşanan dolunay etkisiyle aile ilişkilerinizde özellikle babanızla kuracağınız iletişimde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Duygusallığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Öfkenizi ve özgürlük duygunuzu kontrol etmelisiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yay burcuna ilerleyen Ay, eşinizle ya da sevgilinizle daha fazla ilgilenme, bu yönde hassasiyet getirmekte. Ortaklı konularda bolca konuşma ve diyalog söz konusu.

19 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili verimli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinize karşı güçlü bir imaj çizmek yerine ona kendinizi iyi ifade etmeniz daha doğru bir strateji olacaktır.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sezgisel düşünce aktif. Anlam arayışınıza yönelik gelişmeler söz konusuyken; kendinizi duygusal olarak güçlü kılmak adına tedbir arayışı içindesiniz. Öze dönmek uygulanabilir hedeflere odaklanmak faydalı olur.

19 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ilişkiler eviniz olan Yay burcunda seyahat edecek. Partnerinizin neşeli tavırları ve size verdiği kıymet mutlu olmanıza neden olur. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla buluşup birlikte harika vakit geçirebilirsiniz. Yeni kariyer fırsatları bugün kapınızı çalabilir. Yeni kazanç kapıları karşınıza çıkacaktır. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Eğitim, tanıtım, medya planlama, pazarlama konuları ön plana çıkabilir. Organizasyon işlerinde başarılı olursunuz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve beklemediğiniz bir hız alacak.

19 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 47' 39" R
Ay
Yay
19° 20' 52"
Merkür
Koç
16° 09' 12"
Venüs
Koç
27° 39' 46"
Mars
Balık
27° 38' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 36"
Satürn
Balık
16° 19' 58"
Uranüs
Boğa
22° 11' 35"
Neptün
Balık
28° 49' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 19"
Lilith
Başak
23° 02' 14"
True Node
Koç
15° 28' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>