İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine sevgilinize göre planlar içinde olacaksınız. Neyse ki o da size karşılığını veriyor. Onun bir dediğini iki etmemekten inanılmaz keyif alıyorsunuz. Bu tavrınız çevrenizdekileri şaşırtıyor, hatta biraz da kızdırıyor.

Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Hafta başında küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz

Zaman, zaman yaşadığınız parasal sıkışıklığınızın en büyük nedeni plansızlık. Bugün başıboş harcamalardan kaçınmalısınız. Çok hesap gerektiren bir süreçten geçildiğini görmeniz gerekiyor.

Tercihlerinizden en akla uygun olanı seçerken titiz olmanız gerekiyor. Aklınızdan geçen birçok proje içinde bazıları sizi yıkıma götürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba türü ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Bu konularda hassas olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, yeni tanışmalarda inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulacaksınız.

21 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 10:56'da Oğlak burcuna geçiyor. Maddi konularınıza yoğunlaşacağınız bir gün içerisinde olabilirsiniz. Güneş ve Merkür kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Hayattan ne istiyorsanız çok içten dileyin, gerçek olabilir. Ay'ın Mars'la karşıt olduğu gün içerisinde sağlığınızı tehlikeye atacak işlerden kendinizi sakının. Güneş bugün itibariyle İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar sizin burcunuzda seyrederken, sizlerin de doğum günlerini kutlama vakti başlıyor. Bir ay boyunca enerjiniz çok yüksek olacak. Mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda eksik hissettiğiniz konularda Güneş size destek verecektir. Merkür de sizlerin burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar her sorunun altından zekanızla kalkabileceksiniz. Beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz.

21 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların çok yoğun!Güneş bugün burcuna geçiyor. Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Arayış içinde olduğun bir gün. Duyguların çok yoğun. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan bugün mesaiye kalman gerekebilir. Hayatına dair her detayı tek başına göğüslemek isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi tekrar görüşmek için iletişimde kalmak isteyebilir. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek bazı konuları masaya yatırmanız gerekebilir. Daha paylaşımcı, özverili olmak ve aile bağlarına önem vermek gibi konular epey konuşulacak. Uzun zamandır diyet yapıyorsan, sıkılaşmak, daha fit bir vücuda sahip olmak için spora başlayacaksın.

21 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz arkadaşlarınızdan ya da partnerinizden gerekli ilgiyi veya alakayı görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ani bir şekilde ilişkilerinizde radikal kararlar vermemeye özen göstermelisiniz.

21 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Finansal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

21 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin size karşı duyduğu hisler keyfinizi yerine getirebilir. Sizin uyumlu tepkilerinize gelen tepkiler gününüzü neşelendirecek.

21 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; Güneş ve Merkür'ün burcunda hareket etmeye başlamasıyla, ön plana çıkabileceğin, hedeflerine ilerleyebileceğin ve ilişkileri kendi isteklerin doğrultusunda yönetebileceğin bir döneme giriyorsun. Öğleden sonra bütçeni dengelemekte zorlanacağın ani hareketlenmeler olabilir.

21 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay sonrası yeni eğitimlere başlamak, yabancı dil öğrenmek için koşullar uygun. Akşam saatlerinde ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Desteklenme arzunuz karşılanıyor.

21 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün metafizik konular ve okült bilgilere vakit ayırın. Bu tarz çalışmalara dahil olun. Bugün ailenin gelir paylaşımlarıyla ilgili karar alacağınız bir gündesiniz. Fikir ayrılıkları için kalıcı çözümler üretmek zorundasınız. Herkes sizin dediklerinize önem verir. Kardeşlerle ilişkilerinizi dengede tutun.

21 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

21 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 06" R
Ay
Yay
27° 28' 38"
Merkür
Koç
16° 16' 25"
Venüs
Koç
28° 25' 59"
Mars
Balık
28° 07' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 19"
Satürn
Balık
16° 23' 22"
Uranüs
Boğa
22° 13' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 27"
Lilith
Başak
23° 06' 24"
True Node
Koç
15° 26' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>