İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.

25 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay hareketine Kova burcunda devam ediyor. İyimser bir enerjiyle güne başlıyorsunuz. Eğitim hayatınıza odaklanabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir eğitim veya kurs için araştırmalar yapabilir. Tatil planları için hazırlıklar yapabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile kurduğu olumlu kontak sayesinde şanslı, sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 15:50'de ise Ay boşluğa giriyor. Önemli başvurularınız varsa sabahı tercih etmeniz iyi olacaktır.

25 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hataları açığa çıkarıyorsun! İşinden memnun olmayan bir İkizler burcuysan, arkadaşının sunacağı ortaklık fikrine sıcak bakabilirsin. Tüm kontrolü bizzat kendin sağlamak isteyeceksin. Düğün davetleri, açılışlar, yemekler derken yoğunluklarla dolu geçecek günlerin haberlerini alabilirsin. Seni bekleyen bir dünya işin varken bu yoğunluğa nasıl ayak uyduracağın konusunda endişeli olabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızla buluşabilirsin. Sezgilerin seni çevrendekilerin farklı yönlerini keşfetmeye, hatalarını yakalamaya ve yaptıkları gizli kapaklı işleri açığa çıkartmaya itebilir. İnanamayacağın olayları duyman karşısında şaşkına dönmen an meselesi.

24 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza bugün dahil olan kişinin özel bir anlamı olabilir. Yeni bir girişim için doğru adımlar atılabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile ilgili bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal yönünüz ön planda olabilir. Aşk hayatınıza yönelmek isteyebilir ve partnerinizle hoş zaman geçirebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerde değer ve güven duygusunun önemine vurgu artıyor. Desteklenme arzunuz yüksek. Hayatın madde tarafıyla mana tarafını dengelemek önem kazanıyor. Başkalarının eksiklerine takılıp kendinizi ve etrafı zorlamayın.

25 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bol iletişimin olduğu kıvrak zekanızı rahatça ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı anda iki farklı konu hayatınızda önemli bir gündem oluşturabilir. Yetenek ve yaratıcılığınızla aldığınız eğitimlerde öne çıkarsınız. Komşular ve yakın çevrenizle mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

24 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 04' 40" R
Ay
Yengeç
22° 30' 57"
Merkür
Koç
16° 03' 25"
Venüs
Balık
09° 01' 25"
Mars
Kova
27° 03' 07"
Jüpiter
Boğa
14° 41' 60"
Satürn
Balık
12° 06' 56"
Uranüs
Boğa
20° 12' 56"
Neptün
Balık
27° 25' 30"
Plüton
Kova
01° 38' 32"
Chiron
Koç
18° 12' 28"
Lilith
Başak
18° 40' 02"
True Node
Koç
15° 45' 17"
Son Güncelleme : 19/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>