İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinize fazla anlam yüklediğiniz şeklindeki uyarılar çok yerinde. Her şeye hazırlıklı olun. Yeterli verileriniz olmadan, bu ilişkiye çok fazla anlamlar yüklüyor gibisiniz.

Kararlı göründüğünüz konularda bu görüntünüzü etkileyebilecek gelişmeler söz konusu, dikkat edin. Çok önemsediğiniz bir toplu görüşmede çıkarlarınızı koruma mücadelesi vereceksiniz.

Kendinize alçakgönüllülükle belirlediğiniz standart, yeni ilişkilerde iddiasız biri olarak görülmenize neden oluyor. Açgözlülük ve tokgözlülük arasındaki yerinizi yeniden belirlemenizde yarar var.

Duygusal konularda aceleci yargılar ve kararlar içindesiniz. Bu aceleciliğin yol açtığı çözümsüzlükle ilgili, yine de yapabileceğiniz çok şey var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülecek, beklenenden çok fazlasını yapma imkanı yaratacaksınız. Önemsediğiniz bazı kişilerin bazı konulardaki özensiz tavırları, sizi bu ilişkilerde sert tartışmalara sokabilir. Bu akşam belli bir zaman dilimi içinde, kendi içinize kapanıp bunalım takılabilirsiniz. Buna ihtiyacınız var gibi görünüyorsunuz.

26 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 09:07'de Ay, Balık burcuna giriş yapıyor. Geleceğinize yönelik konulara odaklanabilirsiniz. Kariyerinizde sizi mutsuz eden durumlar için değişikliklerin zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Ay ve Uranüs arasındaki olumlu etkiyle beraber aklınızda olmayan birfırsatı karşınıza çıkabilir. Akşam ise Ay'ın Güneş ile kurduğu sert açı sebebiyle stresli zamanlar geçiremeye açık olabilirsiniz. Aklınıza ilk geleni söylememeniz gerginliği azaltacaktır.

26 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor kararlar alacaksın!Uzun zamandır kendini ihmal ettiğinin farkında mısın? Plates, yoga ya da resim türünden kurslara kayıt yaptırmaya ne dersin? Yakın arkadaşlarından gelen bir teklifle ani bir seyahate çıkabilir ve işlerini uzaktan takip etmek isteyebilirsin. Yenilik arayışında oluşun çevrendeki kişilerin dikkatinden kaçmayacağı gibi kıskanılmana da neden olacak. İkili ilişkilerinde ise özgürlüğünden taviz vermek istemeyişin, kararlı konuşmalar yapmana neden olacak. İlişkinde uzun zamandır sorunlar yaşıyorsan, ne kendini ne de karşındakini daha fazla zor durumda bırakmak istemeyeceksin. Zor kararlar alman gerekecek.

26 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerle ilgili konular sizin gündeminizi her zamankinden daha fazla meşgul ediyor olabilir. Yakın bir arkadaşınızdan öğrendiklerinizi hemen gerçek sanmamalısınız.

26 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın duygusal açıdan sizi sorumlu kılan koşullar var. Belki de eve yönelik işlerle ilgilenmek gerekebilir.

26 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızın ortaya çıkmaması hususunda dikkatli olmalısınız. İletişim yeteneğiniz gelişkin olsa da insanların samimiyetine fazla güvenebiliyorsunuz.

26 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bütün gün kalabalıklar içinde olacağın ve koşturacağın bir gün geçirebilirsin. İş ve sosyal hayatındaki beklentilerini gerçekleştirmek için ailenin desteğini alabilir, maddi kaynaklarını genişletebilirsin. Ancak bir yandan da istemediğin bazı organizasyonlara katılmak zorunda kalabilirsin.

26 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Proje hazırlıkları, seyahat planları için gün verimli. Bugün rekabet gerektiren durumlar gelişebilir, huzuru korumak faydalı olur. Tahammül gücünüz düşük.

26 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinle sezgileri ve hisleri bir potada eritme zamanı. Ebeveynlerin ihtiyaçlarını gidermek ve onlara destek olmak bugün temel konununuz olabilir. Sanatsal veya spiritüel konularla ilgilenen biriyle tanışıp, etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizi mutlu eder. Pratik fikirlerinize herkesin ihtiyacı var.

26 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın.

26 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 49' 42" R
Ay
Akrep
23° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 10' 20"
Mars
Balık
26° 04' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 29"
Satürn
Balık
16° 08' 49"
Uranüs
Boğa
22° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 22"
Lilith
Başak
22° 48' 47"
True Node
Koç
15° 34' 55"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>