İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişik bir ilişki içindesiniz. Yapay çabalara, planlanmış sürprizlere iç ihtiyacınız yok. Doğallığınız heyecanı üretiyor. Aranızdaki kıskançlık oyunlarının ilişkinizi beslediğini düşünürken, aşırılıktan kaçınmalısınız.

Ufak, tefek aksamalar göz korkutacak boyutlarda görünmüyor. Destek arayışlarınız, bugünlerde yüzünüzü güldürebilir. Güçlü bir görünümünüz var. Bunu zedeleyecek davranışlardan kaçınıyorsunuz.

Şu sıralar para alışverişlerinde pek içinizi hoş etmeyen görüşmeler yapabilirsiniz. Güvenli para dayanaklarınız var. Ama bunların varlığı, sizin için aynı zamanda bir sıkıntının da kaynağı gibi görünüyor.

Zihinsel yorgunluğunuz, bedensel çöküntülere yol açabilir. Bir an evvel kafanızı dinlendirme fırsatları yaratmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Bu sıralar, bugünün işini yarına sarkıtmaktan kaçınmalısınız. Kısa vadeye yaydığınız kimi hedefleriniz, zamanında müdahaleyi gerektiriyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle cebelleşmekten vazgeçmelisiniz.

28 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 07:20-21:31 arasında boşlukta hareket ediyor. Özellikle sizler kariyer hayatınızda giriştiğiniz işlerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Önemli toplantılarınızda kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Yöneticinize karşı bir talebiniz olduysa size geri dönüş sağlaması geç olabilir. Saatler 21:31'i gösterdiğinde Ay Koç burcuna geçiyor. Sizler için de şanslı bir dönemin başlangıcı oluyor. Akşamla beraber güzel gelişmelerin karşınıza çıktığına şahit olabilirsiniz.

28 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklından geçeni söyleyeceksin!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Oldukça verimli bir gün seni bekliyor. Özellikle özel sektörde çalışıyorsan, bugün seni tutabilene aşk olsun. Adeta aklına geleni diline getireceksin. Seninle kendi çapında rekabet içinde olan kişilerin gerçek yüzünü ortaya çıkarmakta ise hiç tereddüt etmeyeceksin. Evliyse, eşinin yapacağı sürpriz seni çok şaşırtacak! Uzun soluklu ilişkini yakın bir zamanda sonlandırdıysan, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin. Aramak, bir araya gelmek, yeniden başlamak isteyeceksin. Sosyal çevrende seni özleyen dostlukların var. Yeni çevreler edinmek için çok zamanın olmayabilir ancak uzun zamandır görmediğin kişilere mesai harcayabilirsin.

28 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde gerçek dışı bazı konuşmalar sizin üzerinize kalabilir. Buna karşı dikkatli olmanız gerekmektedir

28 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmaktan keyif alacağınız zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konulara başkalarının katılımını sağlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

28 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçenlerin sizin de çabalarınız ile kolayca hallolduğunu görerek daha da cesaretli adımlar atmaya kendinizi teşvik edebilirsiniz.

28 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında arkadaş çevreniz ve sunmak istediğiniz projelerle ilgili problemlere açık bir zaman diliminden geçeceksiniz. Burada ilişkisi sorunlu devam edenler için, karşınızdaki insanın hayatı ile ilgili önemli bilgiler elde edebilir ve ondan ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Gruplar, sosyal ortamlar ve etkinliklerde olası sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksektir. Özelliklehayatınızla ilgili gelişebilecek krizler karşısında sakinlikle neler yapabileceğinizi gözden geçirmelisiniz. İlişkisi sağlam bağlarla devam edenleriniz için bu yeniay kısa ve geçici sorunlarla etkisini sürdürüp geçecektir.

28 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Deneyimin doğasına düşkün İkizler bugün ilham ve yaratıcılık artıyor. Sabah saatlerinde bedensel yorgunluk olası. Gün boyu tembellik arzunuz sosyal ihtiyaçların önüne geçmesin.

28 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda kendinizi kanıtlamak için çok çaba harcamanıza gerek kalmaz. Olaylar kendiliğinden şekillenir. Bereketini üzerinizde hissedeceğiniz projelere hislerinizle yönelirsiniz. Sanat ve spiritüel konular ön plana çıkar. Meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapabilirsiniz.

28 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

28 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 19" R
Ay
Başak
05° 45' 06"
Merkür
Koç
17° 41' 34"
Venüs
Koç
17° 10' 29"
Mars
Balık
21° 03' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 00"
Satürn
Balık
15° 31' 24"
Uranüs
Boğa
21° 43' 08"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 48"
Lilith
Başak
22° 05' 37"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>