İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sakin bir gün geçireceksiniz ve yeniliklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Bazı yeni düşünceleriniz varsa bir süre daha ertelemelisiniz.

İş yaşamınızda günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve bu konuların üzerine yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle çeşitli sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu gerilimler konuların üzerine konsantre olmanınızı da zorlaştıracaktır. Bugün sizinle ilgili olmayan konulara yardım maksadıyla bile olsa karışmamaya çalışmalısınız. Küçük görünen konular ilerleyen saatlerde önemli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir.

Maddi konularda daha çok hesaplı olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlarla karşılaşabileceksiniz ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Alacağınız haberler ihtiyatlı yaklaşın sizi yanıltmaya yönelik bazı bilgiler alabilirsiniz. Olaylara ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız. Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük kısmında sizlerin burcunda hareket ediyor. Bugünü yine kendinize ayırmanız gereken bir gün olmalı. Akşama doğru Ay'ın Merkür ile kavuşması beklediğiniz haberleri size ulaştırabilir. Bu bir eğitim konusu da olabilir. Ay, 18:41-19:16 arası boşlukta kaldıktan sonra, 19:16'da Yengeç burcuna geçiyor. Merkür de bugün Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar maddi durumunuzu ilgilendiren haberler alabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını düzenliyorsun!Geçtiğimiz aydan bu yana kişisel anlamda beklentide olduğun konularla ilgili net sonuçlar alabilirsin. Planlarının değişmesi an meselesi. Sorumluluklarını düzenlemek isteyeceksin. Uzun zamandır kardeşlerinle ilgili bazı konularda fikir ayrılıkları yaşıyor olabilirsin. İç dünyanı iyileştirirken kimseden fazla bir şey istemiyor, daha güçlü hareket ediyorsun. Yalnız bir dönem geçirdiğin için, şimdi kendini bulmuş gibi hissediyorsun. Hız ve renkler hayatına girdiği için kendini hissedeceksin. Cilt problemlerini ve alerjilerini destekleyecek şeyler yememeye özen göstermelisin. Bugün seni kendi rutininden alıp götürecek gelişmelere sahip, bilgin olsun.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem sosyal hem de özel ilişkilerinizde bugün önemli başlangıçlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde bazı fedakârlıkları düşünüp dengeleri yeniden kurmak istediğiniz bir gün.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Gün içinde değişken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Öğlen saatlerinde yoğun düşünceler içinde olabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dahiyane fikirlerinizi ön plana koyabilirsiniz. İşlerinizde başarı sağlayacağınız dönemdesiniz. Başkalarının desteklerini de alarak şansınızı art....

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün karşındakilerini gözünde gereğinden fazla büyütebilir, bazı dayatmalarına duyarsız kalabilirsin. Ancak kendine, değer yargına ve becerilerine güvenmelisin. Kariyer girişimin için önemli bir dönem, bu konuyla ilgili planların varsa, aklın kadar sezgilerine de kulak vermeli, geri dönüşü olmayan hamleler yapmaktan kaçınmalısın.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlikle tatile ihtiyacınız var ve bunu yapma imkânı bulacaksınız. Belki maddi olanaklarınızın yeterli olmayacağını düşündünüz ama bugün daha yaratıcı yollar karşınıza çıkacak. Merak etmeyin.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yönetici gezegeniniz Merkür 2 Ağustos' kadar Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bu süre size kazançlarınızda artışı getirebilir. Aileden destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Güven konusu sizin için önemli olacaktır. İletişimin merkezinde siz olsanız da bazen sakin ve dingin kalmaya ihtiyaç duyarsınız. İkili ilişkileri akışa bırakmakta fayda var.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 08"
Ay
Akrep
16° 35' 26"
Merkür
Koç
26° 09' 11"
Venüs
Balık
20° 49' 26"
Mars
Balık
04° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 38"
Satürn
Balık
13° 13' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 56"
Neptün
Balık
27° 47' 06"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 23"
Lilith
Başak
19° 43' 34"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>