İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişkiler ortaya çıkabilir. Aşk yaşamınıza ilişkin bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda ihmalkarlıklar olabilir ve bu aranızda çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar önemli olmayacaktır. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda biraz daha hassas ve esnek olmaya çalışmalısınız. Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İş yaşamınızda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

Maddi konularda çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz ve genelde gelişmeler beklentilerinizle uyuşmayacaktır. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak. Kolay kabullenen biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün sizlerin burcunda ilerliyor. Saat 13:01 olduğunda da 12 derecede burcunuzda çok güzel bir yeniay meydana geliyor. Yeniay size hayatınızın her alanında yeni fırsatlar sunmaya geliyor. Bu sefer önce kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Şansa ihtiyacınız varsa bu yeniay beklemediğiniz güzelliklerle karşınıza çıkabilir. Bu yenilik ilişki hayatınızda da ortaya çıkabilir. Yeniay yazısının detayları için tıklayınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi isteklerine yöneliyorsun!Bugün saat 12:13'te burcunda Yeniay başlayacak. Kendini ifade etmek istediğin bir konu varsa bugün onu farklı bir yöntemle ortaya koymayı deneyebilirsin. Normalde gergin olman gereken bir konu üzerine sakinliğini koruman çevrendeki kişilerin dikkatini çekecek. Önemli konuşmalar yapmaktan çekinmeyeceksin. Her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakabilirsin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişinin ailesi ile ilgili gelişmeler gündeme gelecek. Arkadaş ortamında duyduklarına karşı sert yorumlarda bulunmak, ilişkilerine zarar verebilir. Bugün sana dayatılan planlara dâhil olmaktan ziyade kendi isteklerine yöneleceksin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için önem taşıyan bir meselenizi bugün halletmek için gereken bütün cesareti toplayabilirsiniz. Yakın çevrenizden de güçlü destekler alarak işiniz daha da kolaylaşabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar, niyetler içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hareketlilik söz konusu. Diyete başlamak için uygun bir gün olabilir. Öğle saatlerinizde zihinsel bulanıklık yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili belirsizlik hissedebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru iç uyumu yakalayabilir. Duygularınızı rahatça ifade edebilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Devlet işleri ile alakalı yapmanız gerekenler varsa bu işlerin akışta düzeldiğini göreceksiniz. Aşk hayatınızda güven verme isteğiniz söz konusu.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizlerburcunda oluşacak Yeniay'ın etkisiyle, bireysel alacağın kararlar dikkat çekerken, iş, kariyer ve ilişkilerinle ilgili fark edilebileceğin süreçler başlayabilir. Değer yargılarınla ilgili değişim içerisinde olabilir, hayatını yeni bir düzene oturtmak isteyebilirsin. Bugün isteklerin için fazla düşünmeden harekete geçmeye hevesli olabilirsin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat etme planlarınız varsa, iyi haberler alacaksınız. Tamamen yeni bir şeyi denemekten korkmayın. Kendinize karşı geçmişten getirdiğiniz bazı güvensizlikleriniz olabilir ama bugün onları bırakma zamanı.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burçları haftaya güzel bir başlangıç yapıyorlar. Enerjilerinin sebebi romantik hayatlarında gizli. Aşka hayatları hareketlenen İkizler burçlarının çalışma enerjileri de artmış bulunuyor. İş yerinizde hislerinize güvenin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta sizin için zor geçecek . Ama siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 47" R
Ay
Akrep
29° 16' 04"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 21"
Mars
Balık
26° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 46' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 54"
Lilith
Başak
22° 51' 45"
True Node
Koç
15° 33' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>