İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.Genel çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ve gün içinde duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Duygusal olarak heyecanlar ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karar vermek zorlanabilirsiniz ve duygusallığa karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Sabırsızlık içine girebileceğiniz ve bazı işlerinizden bıkabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük rutin işlerinizde çıkabilecek bazı sorunlar sizi sıkacaktır. İş ortamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınız küçük de olsa bugün size her şey olduğundan daha kötü görünebilir genel olarak kötümser bir ruh hali içinde olacaksınız ve buyaşamınızı da olumsuz olarak etkileyecektir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi bu anlamda karamsar hissedebilirsiniz. Maddi konularda yeni bir karar almayın.

Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerginliklere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak. Gönlünüzün zenginliğini daha fazla belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay-Neptün pozitif etkisiyle beraber hislerinizin güçlü olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Rüyalarınız bir anlam içeriyor olabilir. Günün genelinde duygularınız karmakarışık olabilir. Ay, akşam saatlerinde Venüs ile güzel kontaklar kuruyor olacak. Aşk hayatınızda geçmişteki yaşananları unutursanız partnerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerin yükseliyor!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Çevrendeki insanlarla iletişiminin kuvvetli vebitirtici olacağın bir gün diyebilirim. Bir arkadaşına kırgınsan ve hala konuşuyorsan, bugün ona kırgınlığını üstü kapalı sözlerle anlatmaya çalışabilirsin. Fakat bu onun anlayıp anlamamasına kalmış bir konu. Evliysen eşinin yapacağı sürprize inanamayacaksın. Beklentilerin yükselirken, hayalinde kurduğun ve amaçladığın şeylere uzanmak için yoğun bir istek duyabilirsin. Bugün aynı zamanda bir süredir, evine davet etmek istediğin yakınların var ise onları misafir edebilirsin. Yıllar önceki konular, tekrar gündeme gelebilir. Özellikle de ilişkilerde ani dönüşler söz konusu!

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinizi bir kenara bırakarak aile ilişkilerinizde destek vermeniz gereken konular söz konusu olabilir. Birlik ve beraberlik duygunuzun yüksek olduğu bugünü yardımlaşarak geçirmeniz kendinizi iyi hissettirecektir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Boğa burcunda küçülmekte. Aşk önem kazanıyor ancak bu alanda karışıklıklar ya da bazı gizli durumlar da söz konusu olabilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylara daha sakin ve akılcı yaklaşabilme yeteneğiniz ile dostlarınızın ve sevdiklerinizin hayatlarına destek ve katkı sağlayabilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün maddi kaynaklarınla ilgili güvende olmak isteyebilirsin. Finansal konulardaki endişelerin harcamalarına kısıtlama getirmene neden olabilir. Sosyal medya veya ticaret ile ilgili alanlarda planlarına ağırlık verebilirsin. Ortaklaşa yürüttüğün konularda bazı fırsatlar yakalayabilir ve keyifli ortamlara katılabilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel enerjiniz her zaman büyük olmuştur, ama artık yeni Ay da sizin yanınızda. Onun enerjisini de taşımaya başlıyorsunuz. Bir arkadaşınız, onu arkada bıraktığınız ve yalnız kaldığı konusunda endişelenebilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Ay Boğa burcunda hareket ediyor. Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Spiritüel çalışmalara katılabilir, aile dizimi, regresyon, fal, tarot gibi konulara ilgi duyabilirsiniz. Hayatı akışa bırakmalı, endişelerden arınmalısınız. Her şey olması gerektiği gibi olacak.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 21' 41" R
Ay
Akrep
05° 04' 21" R
Merkür
Koç
16° 04' 22"
Venüs
Koç
23° 18' 53"
Mars
Balık
24° 54' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 35"
Satürn
Balık
16° 00' 20"
Uranüs
Boğa
21° 59' 40"
Neptün
Balık
28° 42' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 09"
Lilith
Başak
22° 38' 45"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>