İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Sizde etki bırakacak biriyle tanışabilirsiniz. İlgi alanlarınız gelişiyor ve birden fazla konuya ilgi duyabilirsiniz. Duygusal konularda yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Üzerinde çalıştığınız konuya rahatlıkla konsantre olabiliyorsunuz ve bugün bazı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bütçenizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni kazançlar getirici düşünceler geliştirebilirsiniz.

Duygularınız dengeleniyor ve kendinizi duygusal anlamda iyi hissedeceksiniz. Küçük ve hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin olaylar karşısında farklı değerlendirmeler içinde olacağını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabahın ilk saatlerinde 01:52-14:47 arası boşlukta ilerleyecek. Sonrasında ise sizlerin burcuna geçen Ay, enerjinizin yükseldiği bir güne devam etmenizi sağlayacak. Sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ay-Kiron arasındaki pozitif etkileşimle partnerinizden aldığınız duygusal yaraları sarmanın vakti gelmiş olabilir. Gönlünüzü almak için harekete geçebilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlı davranıyorsun!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Olaylara objektif bakabilmek, kendini daha güçlü hissetmeni sağlayacak. Bazen iyi şeyler biter ki, daha iyileri başlayabilsin. Etrafındaki insanların duygu durumuna normalde olduğundan daha fazla duyarlı davranacaksın. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, evlilik fikri tam anlamıyla aklına yatabilir. Hiç aklında olmayan bir seyahat organizasyonu önüne çıkabilir ve planında olmayan gelişmeler yaşayabilirsin. Her ne kadar tatil planını çok önceden yapmış olsan da bugün seni bir sürpriz beklediğini bilmelisin. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşının davetini reddetmeyeceksin. Bugün aynı zamanda spora yazılabilirsin.

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha öncesinde yaptığınız bir ödemeyle alakalı bir problem yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizle ilgili belirsizlik yaşamamak için geçmiş dekontlarınızı, evraklarınızı yeniden düzenlemeye özen göstermelisiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, beklemeler ve belirsizlikler var. Ancak akşam saatlerinde burcunuza ilerleyen Ay sizi daha hareketli ama aynı zamanda hassas kılabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kötü bir alışkanlığı bırakmak, kilo vermek ya da almak için göstermeniz gereken çaba minimum düzeye düşüp, evren sizi destekleyebilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün sakin ve dingin enerjiler içinde olabilirsin. Geçmişten gelen düşmanlıklar ve mali sıkıntılar tekrar karşına çıksa da sorunları güçlü kişilerin desteğiyle çözebilirsin. Gelecek hedeflerinle ve kariyerinle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için planlar yapabilirsin. Duygu ve düşüncelerinin birbirinden farklı olması özel ilişkinde zorlanmana neden olabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çalışmak, masa başında oturmak veya evde pineklemek için iyi bir gün değil. Dışarı çıkıp, keyif yapın ve güneşin enerjisinden yararlanın. Eski bir tanıdığınızdan haber alabilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat edecek. Neşenize neşe katacak bir gündesiniz. Arkadaşlarınızın yanında hoşça vakit geçirebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışıp sosyal çevrelerinizi geliştirirsiniz. Partnerinizle neşeli ortamlarda bulunursunuz. Gün içinde aniden plan değişikliği yapabilir. Birden çok konuyu aynı anda çözebilirsiniz. Konuşmaktan yorulacağınız bir gündesiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>