İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ama geçmişe takılı kalmanız yersiz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz. Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Parayı, günlük yaşamın karşılığı olarak sınırlamaya çalışmalısınız. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde ferahlıyorsunuz. Yakında beklemediğiniz bir satış işiniz olabilir.

Her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışmaktan vazgeçin. Gecikmiş olarak gündeminize aldığınız bir konuda önemli desteklere ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlarda çok değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yakınlaşmalar, hedeflerinize yönelik adımlarınızı arttırabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Son zamanlarda özel olarak değerlendirdiğiniz birtakım beklentileriniz tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bu, sizi hareketsizleştiriyor, düş kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Aslan burcunda sürdürüyor. Sizler için sabah saatleri Ay-Jüpiter pozitif etkisiyle uğurlu bir zaman dilimi olabilir. Sabah size ulaşan güzel haber, gününüzün keyifli geçmesini sağlayabilir. Vaktinizi kültürel aktivitelere ayırmak isteyebilirsiniz. Saatler akşama doğru geldiğinde Ay ve Venüs arasındaki zorlu açı sebebiyle fikirlerinizi karşı tarafa beyan ederken istemeden sert bir tutum takınabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler duyacaksın!Kariyerine dair sevineceğin duyumlar alacaksın. Patronunun yapacağı jestten ya da farklı birpozisyonundan haberdar olabilirsin. Gün içerisinde yakın akrabalar arasındaki küslüğün nedenini öğrenebilirsin. Her ne kadar beni ilgilendirmiyor desen de adının da geçmesi sinirlenmene neden olabilir. İlişkini sonlandırdıysan, hissettiklerini kimseyle paylaşmak istemeyeceksin. Çocukların varsa, kişisel gelişimlerini destekleyecek kurslar hakkında araştırma yapabilirsin. Alışveriş ise günün bir diğer gündemi olacak senin için. Yaşam alanınla ilgili yapacağın değişiklikler sana iyi gelecektir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merhamet, yardımlaşma ve dostluk konularının önem kazanacağı bir gün. Sosyal ilişkilerinizden yardım almaktan çekinmeyin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizde hareketlilik, ziyaretler ve yolculuklar açısından canlı bir gündesiniz. Düşüncelerinizde daha kararlı olabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yükseldiği bugünlerde insanları yanlış anlayabiliyorsunuz. Sevdikleriniz de bundan nasibini alabilir. Dobra olurken dengeli konuşmakta önemli.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün düşüncelerini özgürce ifade edebilir, aktif ve dinamik tarzınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yakın çevrenle ortak alacağın kararlar yakın gelecekte sana yarar sağlayabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, içsel korkuların, kararsızlıkların ortaya çıkabilir ve seni negatif olmaya yöneltebilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün haritanızdaortaklarınızla anlaşmazlıklar görünüyor. Eğerortağınız yoksa, bir çalışma arkadaşınız, müdürünüz, arkadaşınızla bu durum yaşanacak. Size kuşkulu yaklaşabilirler. Bu duruma duygusal yaklaşmayın, elinizdeki verilerle gereken cevabı verin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mümkünse herkesten uzak durun. Hiç kimse sizin neşeli, canlı ve bitmek bilmeyen enerjinizin kıymetini anlamaz. Kırıcı olmaktansa bu enerjiyi kendinize harcayın. Yürüyüş, dans, spor, iletişim, pazarlama politikaları geliştirmek veya kitap yazmakla vaktinizi değerlendirin. Bu temalar ruhunuza iyi gelir. Özellikle partnerin ciddi tavırları sizi mutsuz etmeye yeter.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 21' 46" R
Ay
Başak
04° 01' 39"
Merkür
Koç
17° 46' 07"
Venüs
Koç
16° 59' 42"
Mars
Balık
20° 56' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 00"
Satürn
Balık
15° 30' 32"
Uranüs
Boğa
21° 42' 39"
Neptün
Balık
28° 32' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 17"
Lilith
Başak
22° 04' 39"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>