İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabrınızı test eder gibi tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi.

Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

İnisiyatif göstermeye ve kararlı davranmaya ihtiyacınız var. Şaşkın ve kararsız tavırlar, özel bir oluşumda kendinizi ifade edememenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızı biraz hareketlendirebilirsiniz. Moral durumunuz özel uğraşlarla düzelebilir. Bu günlerde sorumluluklarınızda bazı dengeleri oturtmanız gerekecek. Bu, kafanızı kurcalayan ayrıntılara yeni çözümler getirecek. Bugün dostlarınıza öneriler götürebilirsiniz. Bu önerilerin değerlendirilmesi, bazı kırgınlıkların unutulduğu anlamına gelecek.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay, Terazi burcunda hareket ediyor. Ay'ın Mars ve Satürn ile arka arkaya kurduğu gergin kontaklar sebebiyle aşk hayatınızda agresif bir gün geçirebilirsiniz. En son sözü en başta söylememeye dikkat edin. Çocuğunuzu da tehlikeli hareketlerden uzak tutmanızda yarar var. Akşama doğru Ay, 18:15 itibariyle boşluğa giriyor. Eğer hobiniz varsa ona vakit ayırmak günün stresini atmanızı sağlayacaktır.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını hayata geçiriyorsun!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Bugün yeni kararlar almak isteyip, hareketli bir döneme kendini hazırlayabilirsin. Uzun zamandır planladığın hedeflerine ulaşmak için yeni insanlarla tanışıp, kariyer anlamında değişiklikler yapmaya başlıyorsun. Yüksek tempona kimse yetişemeyecek. Evliysen, eşinin kariyeri ile ilgili yaşayacağı gelişme büyük bir kutlamaya dönüşebilir. Bugün aynı zamanda hayatına duyarlı ve yardımsever insanlar girebilir. Toplumsal konularda ihtiyacı olanlar için destekte bulunacaksın. Gün sonunda kafa dağıtacak aktivitelere yönelmende fayda var. Sağlığına dikkat etmeyi unutma!

12 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Olaylara bakış açınızı esnek tutmalı ve İnatlaşma fikri içinde olmamalısınız.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konularla ilgili yeni şeyler planlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir. Aşkla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güzel şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere daha sakin yaklaşmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında karşı cinsin çok fazla ilgisini çekeceğiniz için eleyeceğiniz kişilere karşı kibar bir tutum sergileyip kırmamanız önemli olacak.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle iletişim konusunda problemler yaşayabilir, görüşmelerinizde yüzde yüz başarı elde edemeyebilirsiniz. 17.00 sonrasında ailenize zaman ayırabilir, ev eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcı bir alanda, hoşunuza gidecek bişey yapacaksınız. Ama bunu yapmadan önce halletmeniz gereken muhtemelen muhasebe odaklı sıkıcı evrak işleri olacak, açıkçası bu sizi biraz bunaltacak.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi bir aşk hikayesinin ünlü yazarı haline getirebilir. İnsanları bilginiz ve duyarlılığınızla kolay etki altına alırsınız. Sinematografik görüntünüzle karşı cinsin gönlünü kolay fethedersiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

12 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 52" R
Ay
Başak
07° 28' 28"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Koç
17° 21' 17"
Mars
Balık
21° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 00"
Satürn
Balık
15° 32' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 18"
Lilith
Başak
22° 06' 36"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>