İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Bütün çekiciliğinize rağmen, ona uygun olmayacak kadar marjinal biri olduğunuzu düşünüyor. O, tüm çabalarınıza karşın, kararlılığını sürdürme niyetinde.

Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz. İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız edebilir.

Önemli bir para çıkışıyla talihinizi denemeniz konusunda ısrar görebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Konuşmalarınıza ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Pek yarar görmediğiniz bazı ilişkilerde bugün riskli yaklaşımlar içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güvendiğinizi düşünüyorsunuz. Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürebilir. Birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını belli edecek. Bugün şansın fazla ön planda olduğu teklifler alacak, ama sıcak bakmayacaksınız.

11 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ilk saatlerinde 03:28'de Terazi burcuna giriş yapıyor. Sizler için duygusal hayatınız öne çıkabilir. Hoşlandığınız kişiyle daha da yakın olmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz da bugün sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Gündüz itibariyle aktif olan Ay-Venüs güzel açısı sayesinde aşk hayatınızda şanslı bir dönem geçirebilirsiniz. Yalnızsanız sizden hoşlanan birileri karşınıza çıkabilir.

11 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz karşılaşmalara şaşıracaksın!Meraklı ve gereksiz eleştirici tavrın bugün arkadaşlarınla sorun yaşamana sebep olabilir, kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Hırs ve rekabetin yüksek olduğu bir yerde çalışıyorsan, kendini ispatlamak adına adeta yarış içinde olacaksın. Evliliğinde sorunlar varsa sürekli yorum yapanlara karşı tavrın sert olabilir. Uzun zamandır yalnızsan sosyal hayatında karşına çıkacak yeni biriyle tanışabilirsin. Daha önce yaşadığın hayal kırıklıklarını atlattın. Artık, daha doğru kararlar vereceksin. Günü keyifli bitirmene sebep olacak olaylara hazırlıklı ol. Gün sonunda yaşayacağın sürpriz seni kabuğundan çıkmaya zorlayıp, keyfini yerine getirebilir. Sürpriz karşılaşmalar şaşırtacak.

11 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda duygusal bir beklenti arayışında olabilirsiniz. Hakkınızı almak ya da emeklerinizin anlaşılması gibi konularda ısrarcı davranmamalısınız.

11 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Sözlü olarak kendinizi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleyebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Güvensizlik söz konusu.

11 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün hareketli, canlı bir gündeme işaret ediyor. İstek ve beklentileriniz ön planda olabilir, kendi ihtiyaçlarınız konusunda daha talepkâr davranabilirsiniz. Kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; bugün yaşamdan keyif alacağın uğraşlar içinde olabilirsin. Fiziksel görünüşünle ilgilenebilir, alışverişe çıkabilir, arkadaşlarınla ve sosyal çevrenle hoş vakit geçirebilirsin. Romantik ilişkilerde de şanslı ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Seni hem geliştirecek hem de yenibirliklerine yol açacak hobiler edinebilirsin.

11 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size ek gelir getirecek bir fikir bulacaksınız. Bu evden yürütebileceğiniz, online birolabilir. Hatta bu işle sadece siz değil, çevrenizdekiler de faydalanacak gibi görünüyor.

11 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak sizi sosyal etkinliklere çekecek. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için harika bir gün. Bir resim sergisinin açılışına katılmak sizi çok mutlu eder. Galeriler, tiyatrolar, atölye çalışmalarında hayat var. Çocuğunuzla sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

11 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 54"
Ay
Akrep
23° 36' 05"
Merkür
Koç
26° 25' 30"
Venüs
Balık
21° 31' 40"
Mars
Balık
04° 55' 09"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 51"
Satürn
Balık
13° 17' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 32"
Neptün
Balık
27° 48' 23"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 23"
Lilith
Başak
19° 47' 22"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>