İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor. Sizinle çok ilgilenmesi ve sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi. Buna karşın, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Bazı olumsuzlukların olumluluğa dönüşebileceğinin farkındasınız. Cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler, sizi yeni niyetler içine sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

14 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Sağlığınız ve çalışma hayatınız gün içerisinde ön plana çıkabilir. Haftanın en gergin günündeyiz. Sağlığınızı riske atacak koşullardan uzak durmalısınız. Mars-Satürn karşıtlığı bugün aktif hale geliyor. Maddi konularda stresli zamanlar geçirmenize neden olabilir. Değerli eşyalarınızı unutmamaya, kaybetmemeye dikkat edin.

14 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki değişimlere hazır ol!Çalışma alanında değişiklikler söz konusu. İş yerinden birinin departman değişikliği veya işten ayrılma haberini alabilirsin. Bugün genel olarak yaşayacaklarının seni oldukça şaşırtması olası görünüyor. Aile şirketinde çalışıyorsan, banka hesaplarındaki hareketlilik, kredi alımı gibi konular gündemini oluşturabilir. İlişkini yakın bir tarihte sonlandırdıysan, duygusal iniş çıkışların yoğunlaşabilir. Spor ya da kısa yürüyüşler yapmak sana iyi gelecektir. Fakat ağır sporlar yapmaktan kaçınmalı özellikle bel bölgeni korumalısın. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşını arayarak dertleşebilirsin.

14 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili önceden planlamış olduğunuz bazı durumlar üzerine önemli bir fırsat yakalayabilir ve hemen harekete geçmek için kolları sıvayabilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte başarılı bir olaya adım atabilirsiniz. Bugün ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlınıza özen gösterin.

14 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda planlama yapmak ve plana sadık kalmak için çalışacağınız günler içerisindesiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekarsanız, müjdem var! Eğer hala bekarsanız, bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırabilir. Sizi daha önce diğer bekar arkadaşlarıyla tanıştırmamışlarsa, arkadaşlarınıza size uyacak birini tanıyıp tanımadıklarını sorun. Bugün ayrıca, bir grupta veya toplantıda biriyle tanışabilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Akrep burcundaki yolculuğu gündelik hayatınızda duygusal sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Kardeş veya yakın akrabalarınızla gün içinde ailevi bir meseleyi halletmek için harekete geçersiniz. Zorlu şartların üstesinden gelmek için pratik zekanıza başvurmanız yeterli olur.

14 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

14 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 07' 22" R
Ay
Aslan
06° 36' 00"
Merkür
Koç
19° 07' 57"
Venüs
Koç
14° 10' 04"
Mars
Balık
19° 10' 01"
Jüpiter
Boğa
20° 48' 43"
Satürn
Balık
15° 16' 44"
Uranüs
Boğa
21° 35' 11"
Neptün
Balık
28° 27' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
19° 52' 13"
Lilith
Başak
21° 49' 24"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>