İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız.

Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Temkinli olmanız iyi bir şey ama bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay, kolay veremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor. Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saat 07:02'de Akrep burcuna geçiyor. Bugün ofis ortamındaki koşullarınız öne çıkabilir. Yaşadığınız veya duyduğunuz bazı şeyler içten içe işinizden soğumanıza neden olabilir. Özellikle ofiste özel hayatınızı kendinize saklamanız iyi olacaktır. Ay-Uranüs arasında meydana gelen karşıtlık nedeniyle bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aniden gelişen bir problem büyüyebilir. Evcil hayvanınız da sorunlar çıkartabilir.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin alanlara yöneliyorsun!Çalışmalarında atağa geçiyorsun. Bazı işlerini önden bitirip gelecek günlerini rahatlatacaksın. İş arayışı içindeysen kendini umutsuz hissedeceğin karşılaşmalar yaşayabilirsin. Bazen hayatında eksik olan bir şeyler olduğunu düşünüyor olabilirsin. Hayatın tekdüzeliğinden kurtulmak adına, yeni girişimlerde bulunabilirsin. Hobilerini, özel yeteneğin olduğu bazı aktiviteleri uzun zamandır erteliyordun. İşte bugün keyifli bir gün geçirmek için kendinle baş başa kalıp sevdiğin işlerle meşgul olabilirsin. Kişisel bakımına daha fazla zaman harcayabilirsin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle hafta sonu tatili için rezervasyon yaptırabilirsin.

13 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planladığınız işlerinizi yaparken zaman zaman endişe içinde olabilirsiniz. Bugün maddi menfaatlerinizi ön planda tutmanızda fayda olacaktır.

13 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla çatışma içinde olmamaya özen gösterin. Dedikodulara kulak asmamanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda sezgilerinize daha fazla güvenebilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim yeteneğiniz ve sezgileriniz sayesinde bu konuda da başarılı olabileceksiniz. Mesleki konularda çözüm önerisi getiren kişi olacağınız gündesiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşünce kalıplarınızı, baktığınız pencereyi değiştirmeyi başarınca rahatladınız. Belki de bu haftanın en pozitif günlerinden birini yaşıyorsunuz. Güzel haberler ardı ardına gelecek. Aramasını istediğiniz bir insanı düşünürken telefon çalacak. Telepati gücünüz bu aralar oldukça fazla.

13 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kariyer hamlesi veya yeni birortaklığı yapmayı düşünüyorsanız, arkadaşlarınız,arkadaşlarınızla ve ortaklarınızla konuşun. Her şeyi kontrol edin. Her şeyi not alın ve resmi bir anlaşma yapın. Bu "el sıkışma" anlaşmaları için iyi bir zaman değil. Yanlış anlamalar olabilir.

13 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor. Öz değerinize ve yeteneklerinize sahip çıkmak ön planda. Aile içi aşırı harcamalara sınır getirmelisiniz. Miras ve ortak paylaşım alanında hissedarlarla aranızda sert bir iletişim gündeme gelebilir. Sigorta ve vergi ödemelerine dikkat! Ortaklıklar için uygun bir zaman değil.

13 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz

13 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 58" R
Ay
Başak
18° 22' 16"
Merkür
Koç
17° 10' 58"
Venüs
Koç
18° 29' 38"
Mars
Balık
21° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 40"
Satürn
Balık
15° 37' 44"
Uranüs
Boğa
21° 46' 39"
Neptün
Balık
28° 35' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 33"
Lilith
Başak
22° 12' 44"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>