İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim açısından hareketli ve yoğun bir gün, duygularınızı dile ve yazıya dökmekten çekinmiyorsunuz. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle bir araya gelebilir, fikirlerinizi paylaşmak, onlardan fikir almak isteyebilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Sabah oluşan Ay- Neptün güzel görünümü sayesinde maddi olarak rahatlayacağınız bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bu durum borçlarınızı kapatmak adına size çok iyi gelebilir. Akşam olduğunda yöneticiniz Merkür ve Mars kavuşuyor olacaklar. Sizler için gelirinizle alakalı gelişmeler yaşanabilir. Maaşınızın veya aldığınız primlerin verdiğiniz emekler sayesinde arttığını haber alabilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hissediyorsun!Biriken işlerini toparlaman gereken günlerden geçiyorsun. Mantığını ön plana almalı ve değişimden önce son hazırlıklarını yapmalısın. Öğleden sonra kendini hiç olmadığın kadar duygusal hissedebilirsin. Amaçların doğrultusunda hareket etmek isteyeceksin ancak gezegen konumları bunu pek mümkün kılmayacak. Çünkü baba ailen ile ilgili alacağın bir telefon ani seyahatleri gündeme getirebilir. Kendi işini yapıyorsanyerini bir arkadaşına emanet etmek zorunda kalabilirsin. İlişkin yoksa arkadaşlarının akşamki davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeni öneririm. Evliysen ve çocukların varsa, ailecek akşam yemeğine çıkabilir, kısa ve keyifli bir şehir turu yapabilirsiniz.  

18 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda hedeflerinizi gözden geçireceğiniz ve bunun sonucunda bazı değişikliklere gideceğiniz bir gün olabilir. Pratik çözümler içinde olmalısınız.

18 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan konular gündeme gelebilir. Siz bu konulara karşı nasıl davranacağınızı kestirebileceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konuları fazla büyütmemeye özen gösterin. Ortak para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız.

18 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin güçlendiğini hissedebilirsiniz. İş açısından baktığımızda bugünlerde mutlu olabileceğiniz şeyler yaşayacaksınız.

18 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili İkizler; finansal konularda kararlı, sağlam ve akılcı adımlar atmak için harekete geçebilir, ortak olduğun gelirler, gayrimenkul, vergi gibi konulara yoğunlaşabilir, belki aile büyüklerinden destek isteyebilirsin. Ancak istediğin şartları oluşturmak için çaba göstermen gerekebilir.

18 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçen ay kişiliğinizin bazı yönlerini güçlendirdiniz. Şimdi bir üretim dönemine giriyorsunuz. Sanki bir ürün tasarladınız, yarattınız ve şimdi piyasaya sürmeye hazırsınız. Mevcut dönem, çalışkanlığınız sayesinde tüm ödülleri alacağınızı gösteriyor.

18 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımlar ve ortak paylaşımlar için kararlı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Fakat karşınızdakiler sizin fikirlerinizi benimsemeyebilir. Onların düşüncelerini de dikkate almalısınız, yoksa kararlarınızı uygulamakta zorluk çekersiniz. Aile içinde miras ya da ortak mallarla ilgili bir alım satım gündeme gelebilir. Tekne yolculuğuna çıkın.

18 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim gücünüzün bu derece yüksek olduğu, doğum günlerinizi kutladığımız son günlerde Güneş'in size katkısını kaçırmayın ve harekete geçin. Kendinizi her zamankinden daha iyi ve güzel hissedebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemediğiniz için değiştiremediğiniz konuları değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Aslında hiç konformist değilsinizdir. Son zamanlarda size bir şeyler oldu.

18 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 03" R
Ay
Akrep
19° 41' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 46' 42"
Mars
Balık
25° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 03"
Satürn
Balık
16° 07' 02"
Uranüs
Boğa
22° 03' 39"
Neptün
Balık
28° 45' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 16"
Lilith
Başak
22° 46' 40"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>