İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay, Yay burcunda hareket ediyor. 11:30-19:13 aralığında Ay hareketini boşlukta sürdürüyor. Ay'ın 19:13'te Oğlak burcuna geçmesiyle borçlarınızla ilgili durumlar karşınıza gelebilir. Bugün 11:30'da Yay burcunda oluşan dolunayda ilişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır. Eğer ki karşı tarafın sevgisinden eminseniz yumuşak bir diyalogla durumu daha iyiye de götürebilirsiniz. Dolunay yazısı için tıklayınız.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Endişelerini bir kenara bırakıyorsun!Bugün karşıt burcunda saat 10.31'de Dolunay gerçekleşecek. Duygusal iniş çıkışlarını da kontrol altına alma zamanı geldi de geçiyor bile. Seni üzen endişeleri bir kenara bırak diyor gezegenlerin seyri. Çünkü bugünden itibaren hiç olmadığın kadar şanslı olacaksın. Çevrende seni üzenler varsa uzak dur. Hak ettiğin değeri alacağın günler yakın. Hayatımı bir düzene koyayım, köklü değişiklikler yapayım diyorsan, gökyüzü sana tam destek. Ev içerisinde vakit geçirmek için keyifli bir gün. Hobilerle ve diğer el yapımı uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsin. Gün içinde yaşayacağın ufak tefek aksiliklere karşı dikkatli olmalısın.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili stres kaynaklı durumlara karşı tedbirli olmanız ve bu gibi ortamlardan kaçınmanız gerekebilir. Sizi heyecanlandıran olumlu bir haber alabilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gün içinde sizi meşgul edebilir. Gün içinde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla fikir üretebilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz de gelişmeler meydana gelebilir. Kendinizi rahat ifade edebilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi enerjik hissedebilirsiniz ancak çevrenizin bu enerjiye uyum sağlayamadığını fark ederek sıkılabilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; karşıt burcunda gerçekleşecek dolunay, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınla ilgili yeni gelişmelere, bitiş ve başlangıçlara açık olduğunu gösteriyor. Süresini doldurmuş olanbirliklerini sonlandırabilir veya birlikteliğini hızlı bir kararla farklı bir yöne çevirebilirsin.

17 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile kavgasına çekilmek isteneceksiniz, uzak durun. Bir arkadaşınız sizi dramalarına sokmaya çalışıyor olabilir. Arabulucu olmanız gerekebilir. Bir elçi olmak isteyip istemediğinizden emin olun, aksi halde kendinizi zor bir noktada bulabilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aksiyon almak istiyorsunuz ama aksiyonlarınız maalesef ya yetersiz ya da kimseyi kırmayasınız diye çok kendi içinizde. Sesli olarak dile getirmelisiniz. Disiplini bozan bir şeyler veya birileri varsa belki de artık sessiz kalmak yeterli gelmiyordur. Atılgan olmalı, yeni birliktelikler ve anlaşmalar için kollarınızı sıvamalısınız.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

17 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 44" R
Ay
Başak
20° 20' 13"
Merkür
Koç
17° 06' 39"
Venüs
Koç
18° 41' 58"
Mars
Balık
22° 00' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 58"
Satürn
Balık
15° 38' 43"
Uranüs
Boğa
21° 47' 12"
Neptün
Balık
28° 35' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 08"
Lilith
Başak
22° 13' 51"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>