İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün geçmişten tanıdığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Mesela üniversiteden bir arkadaşınızla yeniden temasa geçebilirsiniz. Ya da eski sevgilinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Bu kişiyle konuşurken nostalji duygusunu hissedebilirsiniz. Daha genç ve daha kaygısız olduğunuz zamanlara özlem duyabilirsiniz. Fakat bunun sizi fazla duygusallaştırmasına izin vermeyin. Şu anki hayatınızda birçok harika macera sizi bekliyor bu yüzden geçmişe bağlı kalmayın.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!Onları yenmeye çalışmak yerine aralarına katılın. Sizden daha fazla eğlenen insanlar karşısında hüsrana uğrayabilir ve onlara kızabilirsiniz. Onları baltalamak ve her daim ciddi olmaları gerekiyor gibi hissettirmektense neden siz de eğlenceye katılmıyor ve keyifli vakit geçirmiyorsunuz? Yoğun geçen gününüzden bir an için kafanızı kaldırın ve çevrenizdeki insanlarla birlikte gününüzün keyfini çıkarın. Pozitif enerjiyi düşüren değil yükselten tarafta yer alın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başlamasıyla Kova burcunda hareket ediyor. Saat 18:54 olduğunda Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor. Akademik hayatınızda sonuçlandıramadığınız konular önünüze gelebilir. Tatil planları yapıyorsanız internetten ödeme için yarını bekleyin. Bugünün en uzun gün olmasıyla beraber Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 23 Temmuz tarihine kadar ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz. Neptün ise retro hareketine bugün itibariyle başlıyor. 27 Kasım'a kadar kariyer hayatınızda duygusal değil mantıklı kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Bazen yaşadığınız haksızlıklar zor gelse de kesinlikle duygusal düşünmemelisiniz. Ayrıntılı Neptün retrosu yazısı için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bağımsız hareket etmek istiyorsun!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Etrafındaki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımların artacak. Gerek etrafındaki insanların tecrübeleri gerek senin yaşayacakların doğrultusunda hayattan yeni dersler almaya açık hissetmen de mümkün. Maddi anlamda yeni başlangıçlarla karşılaşabilirsin. Uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğün planlarını hayata geçirmeye başlayabilirsin. Mevcut ortaklıklarını tekrar gözden geçirmek isteyebilir,ortaklıkların da bağımsız hareket etmeyi tercih edebilirsin. İlişkindeki rutinlerin duygularını azalttığını fark edebilirsin. Özellikle evliliğinin heyecanını yeniden sağlamak adına harekete geçeceksin. Mide problemin varsa işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçeklerle yüzleşebilir ve özellikle bu süreçte dost ve düşmanlarınızı ayırt edebilirsiniz. Bu sizin için biraz zor olsa da sonunda karlı çıkan siz olacaksınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki karmaşayı çözmek için dengeli bir şekilde partnerinizle ilerlemenizde fayda var. İletişim yeteneğiniz size kapıları aralayacak.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; zihnen çok aktif bir gündesin. Yeni düşüncelere açık olman ve bilgi alışverişleri farkındalığını artırabilir. Aynı görüşleri paylaştığın kişi ve gruplarla bir araya gelebilir, sosyal medyada zaman geçirebilirsin. Önümüzdeki günlerde ailenin ekonomik durumuyla ilgili konular gündeme gelebilir.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün basit zevklere odaklanın. Mutluluğu ve huzuru bulmak için uzak diyarlara gitmeniz veya pahalı aktivitelerde bulunmanız gerektiğini düşünmeyin. İhtiyacınız olan her şeyin içinizde olduğunun farkına varın. Doğada yürüyüş yapın. Güneş, Ay ve yıldızlara gülümseyin. Satın alabileceğiniz pahalı eşyalarda değil, her yerde güzellik olduğunu fark edin.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir aydır zihninizde planladığınız atılımlar, Güneş?in bugün sizin kazanç alanınız olan Yengeç burcuna geçmesiyle somutlaşmaya başlar. Ailenin gelir gider konusu daha fazla gündeminize oturur. Aile işinin temellerini bugün atabilirsiniz. Yakın akrabalarla miras gibi paylaşımlarınız için vakit ayırıp, mesai sarf edersiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 27" R
Ay
Akrep
16° 35' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 37"
Venüs
Koç
24° 28' 13"
Mars
Balık
25° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 35"
Satürn
Balık
16° 05' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 24"
Lilith
Başak
22° 44' 60"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>