İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni bir proje tüm dikkatinizi tüketebilir ve yeni bir macera ya da hedef istiyor olabilirsiniz. Kariyerinizi ilerletmeyi düşünmek ve bazı şeylerde cesaret verici seçimler yapmak için iyi bir gündesiniz. Aşk hayatınızda da benzer bir strateji izleyebilirsiniz. Belki de kafede rastladığınız o sempatik kişiyle daha doğrudan iletişim kurmalısınız?

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana'nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Yeni bir romantizm yaşamak istiyor olabilirsin. Belki mevcut sosyal çevrenden birine kapılmışsındır. Şu anda sadece arkadaş olsanız bile, aranızdaki bağı derinleştirmek konusunda adım atabilirsiniz. Bu kişiyi bir şekilde test et ve hakkında ne düşündüğünü öğren. Hislerinin karşılıklı olduğunu öğrenmek gibi bir sürprizle karşılaşabilirsin!Hala eski küreğinizi kullanıyor ve tarlayı öyle sürüyorsanız, küreği artık yenileme zamanı. Koca dönümü çarçabuk sürecek o büyük makineyi alın. Özetle, daha verimli olabileceğiniz yolları düşünün. Hayatınızı daha kolay ve rahat bir hale getirmeye yardımcı olacak şeylere yatırım yapmaktan çekinmeyin. Büyük ihtimalle, günün doğal akışı sizi gitmeniz gereken yere götürecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Onları yenmeye çalışmak yerine aralarına katılın. Sizden daha fazla eğlenen insanlar karşısında hüsrana uğrayabilir ve onlara kızabilirsiniz. Onları baltalamak ve her daim ciddi olmaları gerekiyor gibi hissettirmektense neden siz de eğlenceye katılmıyor ve keyifli vakit geçirmiyorsunuz? Yoğun geçen gününüzden bir an için kafanızı kaldırın ve çevrenizdeki insanlarla birlikte gününüzün keyfini çıkarın. Pozitif enerjiyi düşüren değil yükselten tarafta yer alın

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, çoğunlukla boşlukta kalıyor. Eğitim hayatınızla ilgili konularda her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz. Saatler 17:01 olduğunda Ay, Balık burcuna giriş yapıyor. Günün kalanında kariyer hayatınızla ilgili sorgulamalara girebilirsiniz. Mevcut işinizin sizi psikolojik olarak yorduğunu düşünebilirsiniz. Ay'ın Güneş ile yaptığı olumlu kontak sayesinde yapacağınız yeni işlerde başarı elde edebilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini ifade etmekte zorlanıyorsun!Düşüncelerini ifade etmekte zorlanabilirsin. Ancak olaylara objektif yaklaşman bazı gerçekleri de görmene yardımcı olacak. Teknolojik aletlerle iç içe olduğun bir işin varsa küçük problemlere karşı da hazırlıklı olmalısın. Denetleme ve diretme özelliğin yüzünden, karşındaki kişileri bazen kırıyorsun. Duygusal konularda fikirlerini açıklarken net ve direkt konuştuğun için karşı tarafla aranda sorun çıkabilir. Özelliklehayatın, günlük yaşamın ve sağlığını ilgilendiren konularda ciddi kararlar alabilirsin. Stresli hallerin çevrendeki insanlara da yansıyor. Hayatını iyileştirmek adına alacağın karar, aileni ve sevgilini bugün hayli şaşırtabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi kaygılı hissedebilirsiniz. İçinizdeki bu huzursuzluk sizin kendi kendinize yaptığınız bir endişe olabilir. Pozitif bakış açısı içinde olmalı ve fırsatları kaçırmamalısınız.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda kalıyor. Farklı fikirlere ve yeni kişilere açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sizi öne çıkarabilecek olanaklar da bulabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü maddi konularda olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız kazanımlarınızı yükselteceğiniz enerjiler ile karşı karşıyayken girişimci davranın. Özel yaşamınızda ise kıskanç insanların enerjilerine dikkat etmeli her duyduğunuza itibar etmemelisiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler; keyifli ve iletişime açık bir güne başlayabilirsin. Sevdiklerine ve arkadaşlarına zaman ayırdıktan sonra günün ilerleyen saatlerinde duygusal dalgalanmalar yaşaman mümkün. Ekonomik kazançlarını artırmak için verdiğin çabanın hem olumlu hem de verimli sonuçlarını alabilirsin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün basit zevklere odaklanın. Mutluluğu ve huzuru bulmak için uzak diyarlara gitmeniz veya pahalı aktivitelerde bulunmanız gerektiğini düşünmeyin. İhtiyacınız olan her şeyin içinizde olduğunun farkına varın. Doğada yürüyüş yapın. Güneş, Ay ve yıldızlara gülümseyin. Satın alabileceğiniz pahalı eşyalarda değil, her yerde güzellik olduğunu fark edin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda kandırılmalara açıksınız dikkat! Anneniz için bir fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyacı var. Alımlı ve mistik tavrınızla dış dünyada dikkat çekebilirsiniz. Herkesi etkiniz altına alabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 30" R
Ay
Balık
09° 01' 45"
Merkür
Koç
18° 25' 06"
Venüs
Boğa
04° 51' 00"
Mars
Koç
02° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 50' 44"
Uranüs
Boğa
22° 31' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 02"
Lilith
Başak
23° 41' 04"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>