İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şartlarını analiz ediyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor.

Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz. Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz.

Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu, herkes için öyle değil. Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açık bir algıya ve inisiyatife sahip olacaksınız. Hatta kaslarınız bile gelişiyor. Fiziksel aktivite ya da işlerde olağan sayıdan daha fazla riskler alabilirsiniz, fakat görgü kurallarını unutmayın.

27 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, saat 10:51-16:31 arası hareketini boşlukta sürdürüyor. 16:31 itibariyle Boğa burcuna geçen Ay, daha durgun olacağınız bir evreye girdiğinizi gösteriyor. Sağlığınıza da özen göstermeniz gereken bir akşamda olacaksınız. Ay ve Merkür arasındaki sert etkileşim nedeniyle bugün eski ilişkinizle ilgili hoşunuza gitmeyecek haberler alabilirsiniz. Merkür bugün itibariyle Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar iletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzelfırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şartlarını analiz ediyorsun!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Hayatınla ilgili derinlemesine bir temizliğine girişiyorsun demek yanlış olmaz. Eğer gerçekten sadece biraz daha güven ve sana ait olanın yanındakilerin de sahiplenmesini istiyorsan, konuşmalarını iyi yönlendirmelisin. Günün akışı sana biraz derini görmene yardımcı olabilir. Tehlikenin ya da rakibin kim olduğunu düşüneceksin. Şartlarını analiz etmen için bu çok iyi bir fırsat. Akşam dışarda olmaya ve aktif roller almaya çalış. Özelikle iki gün sonra aşkın hiçbir zaman bitmeyeceğini gösterecek telefon konuşmaları yapabilirsin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinizi bir kenara bırakarak toplum yararına biryapabilirsiniz. Busayesinde çevrenizdekilerin güvenini kazanabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularda aktif olacağınız zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Uğraştığınız konularla fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Gün içinde iletişimden kaynaklı problemlere dikkat etmelisiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli birileri ile iletişim kurmak durumunda kalabilirsiniz. Olayların pozitif ilerleyebilmesi için akışta ve rahat hissetmenizde fayda var

27 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

27 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sanatsal enerjiniz ortaya çıkacak; ama tembellik eğilimi gösterebilirsiniz. İstediğiniz bütün gün koltukta yayılıp uzanmaksa, ona sözüm yok. Ancak bugün elinizde çok güzel, potansiyel bir enerji var, bunu da göz ardı etmeyin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece hareketli bir gün geçireceksiniz. Olaylar karşısında büyük bir heyecan hissetmeniz mümkün. İsteklerinizi sevdiğinize anlatabilir, onun yardımlarını isteyebilirsiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla görüşebilir, onun ziyaretine gidebilir ya da evinize davet edebilir ya da evinize davet edebilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda kendinizi sağlama almak istiyorsunuz. Eskiden birikimlerinize bu kadar değer vermiyordunuz. Şimdi büyük yatırımlar, mümkünse geleceği parlak projeler yapmak istiyorsunuz. Hayatınızı değiştirme gücünü elinizde hissederken, diğer yandan da var olanları sabitleme çabası içerisindesiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 27' 25" R
Ay
Başak
11° 26' 49"
Merkür
Boğa
01° 27' 20"
Venüs
Boğa
21° 24' 03"
Mars
Koç
12° 25' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 13"
Satürn
Balık
17° 52' 32"
Uranüs
Boğa
23° 18' 20"
Neptün
Balık
29° 21' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 02"
Lilith
Başak
25° 10' 31"
True Node
Koç
14° 53' 28"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>