İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İş bağlantıları kuruyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Beklenmedik bir sosyal etkinlik için davetiye alabilirsiniz. Örneğin, bir müşteriniz sizi yemeğe davet edebilir ya da belki bir tanıdığınız sizi bir partiye çağırabilir. Sevgiliniz bazı ani sosyal planlarla sizi şaşırtabilir. Dışarı çıkıp yeni insanlarla vakit geçirmeye açık olun. Kendinizi büyüleyici bir şekilde ifade etmenin keyfine varacaksınız. Sakin ve zeki tavırlarınızla insanların üzerinde olumlu bir izlenim bırakacaksınız.

Bugün size öğretecek çok şeyi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz bilgili insanlara dikkat edin. Soru sormaktan ve onlardan bir şeyler öğrenmekten korkmayın. Kariyerinizde size yardımcı olacak bazı iyi ipuçları alabilir veya sizin için şanslı olabilecek bazı finansal tavsiyeler yakalayabilirsiniz. Aldığınız rehberlik üzerine harekete geçmekte tereddüt etmeyin çünkü buna değecek!

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!Şu sıralar beklenmedik olaylar rutininiz haline gelecek. Muhtemelen haftalardır durağan ya da sıkıcı bir gün bile geçirmediniz ve bu gün de bir istisna olmayacak. Uzak bir yerden uçakla bir arkadaşınız gelebilir, elektronik postalar ya da telefonlar size aklınızı başınızdan alacak sıradışı haberler taşıyabilir. Eksantrik kişiler yolunuza birden fazla kez çıkabilir ve modern şiire de ilginiz artabilir. Hepsini kucaklayın! Bugün yapacağınız her şeyin size faydası dokunacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Aslan burcunda hareketini sürdürüyor. Ay-Jüpiter pozitif kontağının aktif olmasıyla eğitim alanında şansınız bu sabah açık olacaktır. İletişime dayalı sektörlerde çalışanlar için de başarılı bir gün olabilir. Ay, 09:24'ten itibaren boşluğa giriyor. Uzun bir süre böyle devam eden Ay, iletişin kurmanızda aksaklıklar yaşatabilir. Gönderdiğiniz mesajlar, mailler ulaştı mı tekrardan kontrol etmelisiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş bağlantıları kuruyorsun!Ay'ın konumu seni destekliyor. Özgür ruhun seninle. Artık kendi işini yapmanın zamanının geldiğini düşünüyorsan, bugünanlamında bağlantılar kurabilir, çevrendeki insanlardan yardım isteyebilirsin. Eğer ilişkisi olan bir İkizler burcuysan beraber katılacağınız bir davette sevgilinle kıskançlık yüzünden sorun yaşayabilirsin. Haksız olduğunu düşünmeyeceksin. Özellikle bir süredir benzer sorunlar yaşamak seni bazı ciddi kararlara itebilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal anlamda huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Uzun zamandır ilişkilerde sorun yaşayan bir İkizlerseniz bitiş kararları alabilirsiniz. Ve bunun için bir mücadele sürecine girebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akşam saatlerinde yolculuklar organize edebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim ve kültür içeren konularda başarılı olabileceksiniz. Yeni bir kitaba başlamak, eğlenceli bir film izlemek size iyi gelebilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an halledeceğiniz çok fazla evrak işiniz var, bir kısmı sinir bozucu ve zorlu olacak, ancak kariyer hedefleriniz üzerinde olumlu bir etkiye sahip olma potansiyeli var. Enerjik bir şekilde çalışmaya devam edin, beklediğiniz ödüller daha erken geliyor. Üstelik sizin düşündüğünüzden daha büyük olabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kısa yolculuklara çıkabilir hiç ummadığınız anilikle birden çok kişiyi hayatınıza çekebilirsiniz. Kardeş ilişkisinde düşeceğiniz fikir ayrılıklarını dikkatli yönetin. Sonradan pişman olmayın. Kazalara risklere açık bir gündesiniz. Drama yeteneğinizi yaşamın her kesitinde sergileyebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>