İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyacakların şaşırtacak! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Arkadaşlarınızla dışarı çıkın, onlara ne kadar minnettar olduğunuzu söyleyin. Şefkatli olun ve sarılarak sevginizi gösterin. Bugün arkadaşlıklara zaman ayırmanız gereken bir gün! En iyi arkadaşlarınızla vakit geçirmek size daha iyi hissettirecek!

Bugün üzerinde çalıştığınız proje olsun ya da bir sebep dolayısıyla olsun insanları ve bazı şeyleri bir araya getireceksiniz. Enerjiniz problemleri çözmeye ve zaman kazanmaya odaklı olacak ve konsantrasyonunuz bunun için kuvvetli olmalı. Günün sonunda, başarabileceğiniz tüm olumlu şeyler konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Yeni teknolojiyi nasıl kullanabileceğini öğreneceğin bir gün olabilir. Bilgisayar araçlarını kullanma konusunda en meraklı kişi değilsin ama bugün bu meseleleri sindirmek konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. İnternet üzerinden kendine yeniteknikleri araştırabilirsin; mesela bir web sayfası profesyonel servislerinin reklamını yapmaya yardımcı olacaktır. Geleceği düşünmek ve bu uzay çağı malzemeleri kullanmayı öğrenmek için uygun bir gün.Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Sabahla birlikte kesinleşen Ay ve Jüpiter karşıtlığı, ikili ilişkilerinizde gergin olabileceğinizi gösteriyor. Stresli olduğunuz anlarda tüm tepkinizi partnerinize gösterebilirsiniz. Ay ve Neptün sert açısı nedeniyle de kariyer hayatınızda işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yöneticinizle aranızdaki sürtüşmeler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için bolca sır duyacağın bir gün olacak. Yarın Güneş tutulması gerçekleşecek. Maddi konulara dikkat!.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz de daha sakin bir iletişim biçimi belirlemelisiniz. Sürprizlere açık olmanız gereken bir gündesiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar için mücadele içinde olacağınız bir gündesiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı biraz daha ılımlı olmanızda fayda var. Fikir ayrılıklarının kolayca tartışmalara dönme ihtimali var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerlemek isteyebilirsiniz. Aceleci olmanız sizi daha zor durumlara sokabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat bir miktar risk içeriyor bu sebepten ötürü de doğru zaman içinde bulunduğunuz zamandır. Bugün sizler eyleme geçmelisiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra yaşamınızda size sunulan teklifleri değerlendirmeniz faydalı olurken,ve özel hayatınızdaki görüşmeleriniz keyifli, kalıcı kararların alınabileceği, uzun vadede sizi olumlu etkileyecek bir enerjide olacak.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz kendinizi zirveye ulaşmış ve sınırlama olmaksızın büyüyebilecek gibi hissedebilirsiniz, ama gerçekte hayat başka türlü kararlar verebilir. İstekleriniz ve gerçekçi olarak başarabildikleriniz arasında bir seçim yapmak gerekir. Mevcut çatışmalar sizin belirgin kibirinizden kaynaklanıyor.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cesaret, savaş, liderlik, mücadele, cinsellik temalarını sembolize eden fiziki gücümüzü nasıl kullandığımızı anlatan Mars Ağustos ayına kadar Aslan burcuna geçiş yaparak, pek çok yeteneğinizi rahatça ortaya koymanıza yardım edecek. Bugün bir dram eğitimine katılabilir ya da yazdığınız kitabın pazarlama çalışmalarını başlatabilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gereksiz kaprislerden kaçınmanız gereken bir gün. Talep etmek ile emretmek arasındaki ince çizgiye dikkat etmeniz gerekiyor. Güne biraz ters başlamış olabilirsiniz. Yine de siz kendinizi bile kontrol altında tutabilecek güce sahipsiniz. Farkındalığınız yüksek olsun. İsteklerinize hızla cevap verenler ile sözlerinizi dinlemeyenleri birbirinden ayırın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; isteklerinin peşinden gitmen, koşulları lehine çevirmen için uygun koşullar oluşturma şansın oldukça yüksek. Ancak kendine duyduğun özgüvenle; birkaç işi aynı anda yapmak isteyerek, ana detayları gözden kaçırıp hayal kırıklıklarına açık olabilirsin. Şu ara finansal konular konsantrasyon gerektirebilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 41' 38" R
Ay
Başak
02° 03' 00"
Merkür
Boğa
00° 26' 49"
Venüs
Boğa
20° 25' 37"
Mars
Koç
11° 49' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 00"
Satürn
Balık
17° 49' 17"
Uranüs
Boğa
23° 15' 35"
Neptün
Balık
29° 20' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 37"
Lilith
Başak
25° 05' 15"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>