İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ego savaşları arasında kalıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Aşk ve romantizm ile ilgili durumların şu anda çok daha ağır ve daha yoğun hale gelmesi muhtemel. Sevdiğiniz kişiye daha derin bir bağlılık göstermeye hazır mısınız? Şu sıralar böylesine bir bağlılık göstermek oldukça zor, çünkü kaybedeceğiniz özgürlük kafanızı karıştırıyor olabilir. Şimdi, gerçekle yüzleşip kendinizi sizin için en önemli insanlara adama zamanı.

Bugün yavaşça ve güvenle hareket edin, ancak sizin fikirleriniz üzerinden kendisine kredi almaya çalışan birisinin orada olabileceğinin de farkına varın. Kendinizi koruyun ve yaptığınıziçin takdir edildiğinizden emin olun. Aynı zamanda, ortalığı karıştırmaya çalışan birisinden ya da bir şeylerden duygusal bir enerjiler alıyor olabilirsiniz. Her zaman ayrıntılara odaklanmak yerine, büyük resme baktığınızdan emin olun.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Romantik partnerine karşı biraz daha kibar olmalısın. Bazı yanlış anlaşılmalar öfkeni arttırmış olabilir. Göksel enerjiler bazı dikkat dağıtıcı öğeler ortaya çıkarabiliyor ve zihnini toparlamanı zorlaştırabiliyor. Partnerinle destekleyici ve sevgi dolu bir yoldan bağ kur. Böylece bugün her ne olursa olsun, ikiniz de sağlıklı bir iletişim çerçevesinde kalmayı başarabilirsiniz.Geçtiğimiz birkaç haftada gerçekleşen olaylar kelimenin tam anlamıyla mantığa aykırı! Kaygan bir zeminde ayakta durmaya çalışıyordunuz ve bir gün doğru gelen şey ertesi gün dünyanın en güvenilmez şeyi haline geliyordu. Gecikmeler, belirsizlikler ve rahatsızlıklar duygularınızı zorlarken sizi sabit bir zemine hasret bıraktı. Bugünden itibaren bu kaotik dönem son buluyor. Sakin, rahatlatıcı ve sabit bir dönem başlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Günün genelinde ekonomik durumunuza odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızla geliriniz arasında dengesizlik olduğunu görebilirsiniz. Devamında ise uzun süreli olarak Ay, 17:24'te boşluğa giriyor. Ayrıca bugün Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar maddi değeri olan bir yatırım yapabilirsiniz. Gelirinizde artışlar yaşanabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük ego savaşları seni bekliyor. Sakın kalkanlarını indirme. Bugün hakkında konuşulanlara şahit olabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. İlişkilerinizde dengeli olmalı ve gerektiğinde politik tarzda hareket etmelisiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamandan tasarruf etmeniz gerekmeden emin adımlarla gün içi bütün niyetlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Verdiğiniz sözleri tutma zamanı

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bir ebeveynseniz, şu anda yapabileceğiniz en iyi şey, çocukları uzun süre rahatlamak ve dinlenmek için yüzme, plajda oyun, piknik gibi bir etkinliğe götürmektir. Çok sportif veya tehlikeli bir şey denemeyin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcuna yerleşen Venüs 27 Temmuz?a kadar burada etkisini gösterecek. Aile, özellikle anneyle ilgili diyaloglar bu hafta öne çıkar. Zihin yerine kalbinizin sesini dinlersiniz. Ailenin ortak paylaşımlarını yönetmek, korumak yeni yatırımlar yapmak, emlak işleriyle ilgilenmek, yiyecek içecek sektörüyle alakalı konularla uğraşmak gününüzü doldurur.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcuyerinizde bazı insanlardan şüpheleniyorsunuz. Bu sizinle ilgili dürüst olmamaları ile ilgili veya yeterli çalışmadıkları ile ilgili olabilir. Hislerinizde yanılmıyorsunuz. İşinize, özellikle kazançlarınıza zarar veren insanları yanınızda taşımayın. Bir süre zorlanırsınız belki ama herkesin yeri dolar.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; önümüzdeki dönemde  sanatsal konulara, yaratıcılık gerektiren işlere ve hobilerine ağırlık verebilir, romantik ilişkilerin ve çocuklarla olan birlikteliğini önemseyebilirsin. Duygusal ve anaç yaklaşımın, birlikte olduğun kişilere karşı daha verici ve bonkör olmanı sağlarken, karşındaki insanlar karamsar olabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>