İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeniden şans veriyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Sözlerin bugün başını belaya sokabilir. Ne söylediğine dikkat et. Yoğun hislerin sebep olabileceği aceleci yorumlardan uzak dur. Bu yorumlar olması gerektiği gibi olmayabilir ve ileriki dönemlerde sana karşı kullanılabilir. Grubuna biraz neşe kat; inatçı tavırlarını evde bırak. Hedefler ve disiplin, günün en öne çıkan temaları olacak.Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah 00:47-04:23 arası Ay, boşlukta hareket ediyor. 04:23'te ise Yengeç burcuna geçiyor. Mars Aslan burcuna bugün geçiyor. 18 Ağustos'a kadar enerjinizi eğitim ve kültürel aktivitelere ayırabilirsiniz. Seyahatleriniz de bile bir yerin tarihi bir dokusu olması sizin oraya gitmenizi sağlayacaktır. Saatler 22:16 olduğunda da Yengeç burcunda Güneş tutulması meydana geliyor. Güneş tutulması sizleri ekonomik yönden yeni başlangıçlara itebilir. İçinde bulunduğunuz durumda sizin artık bir çıkarınız kalmamışsa belki de daha iyi getirisi olacak işlere başlamayı düşünebilirsiniz. Geliriniz bu şekilde daha fazla artabilir. Sadece değişimleri yaparken fazla acele etmeyin. Ayrıntılı tutulma yazısı için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden şans veriyorsun!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Kendine karşı korumacı oluşun, seni fazlasıyla savunmacı yapabilir. Özellikle ortaklı bir işte çalışıyorsan ya da birilerine yöneticilik yapıyorsan birtakım önemli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, ani karar aldığını ve ilişkinin bir şansı daha hak ettiğini düşünebilirsin. Akşam planlanan buluşmaya bazı aksaklıklardan dolayı geç kalacaksın.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkilerinizde ekonomik konular biraz sizleri yoruyor olabilir. Bu konuda biraz daha sabırlı olmalı ve hızlı çözümler bulurken daha zor durum içine girmemelisiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Elinizde olan kaynakları korumak için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Engelleri aşmak için kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedeceğiniz zamanlar var.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı gizlemek hatta mümkünse değiştirmek elinizde. Bu yüzden özellikle kişisel gelişiminizde çaba göstermek sizi başarıya götürecektir.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen Güneş tutulması sahip olduklarınızı, kazançlarınızı, gelirlerinizi değerlendirebileceğiniz yeni kapılar açabilir. Yeni birveya girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir maddi imkanla karşılaşabilirsiniz. Alım satım veya harcama konusu gündeme gelebilir.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle alışveriş yapmak için iyi bir gün değil. İyi bir fiyat yakaladığınız için gördüğünüz ürüne atlamak isteyebilirsiniz, ama gerçekten onlardan faydalanacak mısınız? Bütçenizi boşu boşuna aşmayın.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Bu süreçte para konularına odaklanacaksınız. Aile içindeki ilişkilerinizde çok daha fazla duygusal, tepkisel ve alıngan olabilirsiniz. Duygu dünyanızı mantıkla dengelemek için çaba sarf edin.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda hareket kapasiteniz oldukça yüksek. Değer verdiğiniz konular için yatırım yapmaktan kesinlikle çekinmemelisiniz. Büyük kayıplar, büyük kapılar açar bunu her zaman hatırlamalısınız. Dikkat etmeniz gereken geçmeniz gereken köprüler ile yakmanız gereken köprüleri ayırt etmek olmalıdır.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; Güneş Tutulması, yeteneğine, para kazanma kabiliyetine, öz değer ve disiplinine ışık tutarken, maddi anlamda geleceğini garanti altına almak ve girişimde bulunman için destekleyici olabilir. Önümüzdeki süreçte yakınlarınlabirliklerin hız kazanabilir, zorlandığın ve güven duymadığın konuda aceleci olmamalısın.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 37' 13" R
Ay
Başak
01° 08' 22"
Merkür
Boğa
00° 21' 04"
Venüs
Boğa
20° 19' 59"
Mars
Koç
11° 46' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 55"
Satürn
Balık
17° 48' 58"
Uranüs
Boğa
23° 15' 19"
Neptün
Balık
29° 20' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 23"
Lilith
Başak
25° 04' 45"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>