İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunlarını erteliyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bazen, romantizmden çok arkadaşlığa odaklanıyorsunuz. Şu anda birine karşı olan hisleriniz karmaşık ve bugün bu hisler ortaya çıkabilir. Oldukça çekici bir arkadaşınız olabilir ve ona romantik olarak yaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eğer flörtleşmeye başlarsanız, arkadaşlığınızın tehlikeye atacağnızdan endişelisiniz. İkiniz için en iyi olana karar vermek için bunları onunla konuşun.

Yeni bir anlaşma yapabilir ve bir sınava girebilirsiniz veya bugün yeni bir şeyler söz konusu olabilir. Bütün olarak bakıldığında, bugün çok şey vaat ediyor. Hasat aşamasının başlamasıyla beraber, son üç hafta içindeki tüm kariyer girişimleriniz meyvelerini vermeye başlayacak. Son olarak, başarınızın temellerini güçlendirebilirsiniz.

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Kendinle vakit geçirmek bugün için en iyi plan olacaktır. Rahatlamak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin. Gününü sürekli bir şeylerin bölmesine izin vermek istemiyorsun. Günü sadece kendin için bir şeyler yaparak değerlendir. Uzun yürüyüşler yap, bisiklete bin, koş. Zihnini boşaltıp şarjını doldurmak iyi hissettirecektir. Dışarı çıkıp biraz temiz hava alırsan, evde oturduğun zamanlara oranla kendini çok daha iyi hissedeceksin.Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz birkaç haftada gerçekleşen olaylar kelimenin tam anlamıyla mantığa aykırı! Kaygan bir zeminde ayakta durmaya çalışıyordunuz ve bir gün doğru gelen şey ertesi gün dünyanın en güvenilmez şeyi haline geliyordu. Gecikmeler, belirsizlikler ve rahatsızlıklar duygularınızı zorlarken sizi sabit bir zemine hasret bıraktı. Bugünden itibaren bu kaotik dönem son buluyor. Sakin, rahatlatıcı ve sabit bir dönem başlıyor.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:19'da boşluktaki Ay, Aslan burcuna geçiyor. Gün boyunca hareketli ve temposu yüksek bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Ay'ın yaptığı olumlu açılar sayesinde gün içinde pozitif haberler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da verdiğiniz emeklerin karşılığını aldığınız bir gün olabilir. Kardeşleriniz, akrabalarınız için enerjinizi harcamanız gerekebilir. Size ihtiyaç duyabilirler.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarını erteliyorsun!Bugün yüklü bir borcun altına girmek şu anda ki düzeninde değişiklikler yapmana sebep olabilir. Artan gelirlerinle senden maddi yardım isteyen arkadaşlarına ve ailene karşı tavır alabilirsin. İş yerinde karşılaşacağın sorunları ertelemekten yana olacaksın. Çünkü bugün hiçbir şey seni sorunlarla uğraştıramaz, ruh halin bunun için hiç uygun değil. Kendi işini kurmak isteyen bir İkizler burcuysan, birlikte hareket etmek istediğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üretmek ya da paylaşmak adına bugün harekete geçiyor olmanız önemlidir. Kendinizi iyi hissetmek ve yeni girişimlerde bulunmak için güzel bir gündesiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi geliştirmeniz gündeme gelebilir. Yıpratıcı ilişkilerden uzaklaşın. Eski sevgili dönüşleri de yaşanarak olaylar değişebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek için gerçekçi ama iddialı planlar yapmak için kendi kendinizi net bir şekilde değerlendirin. Hayat kolay ve iyi değerlendirmeler yapa biliyorsunuz ama mevcut fırsatlardan tam olarak yararlandığınızdan emin olun.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir aile üyesinden, belki de istemediğiniz bir tavsiye ve yardım alacaksınız. Onların fikrini sormamanız, onların doğru olmadıkları anlamına gelmez. Fikirlerine bir şans verin. İlk başta söylediklerini sindirmek zor olsa da, tavsiyelerinde bilgelik olduğunu görebilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki eksiklerin tamamlanacağı, gelen gidenin çok olacağı, çalışkan bir gündesiniz. Yaz temizliği için bugün kolları sıvayabilirsiniz. Badana, boya, tamirat işleri bir çırpıda hallolur. Diğer yandan yazarlık yeteneğinizi evinizde kendinize ayırdığınız mini ofiste mükemmel bir biçimde kağıda dökebilirsiniz. Pratik zekanızla olaylara hızlı çözüm üretirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kontrol altına alın. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok çalışkansınız. Kimsenin sizin önünüze bir engelle veya bahane ile gelmesini istemiyorsunuz. İş hayatınız ve kariyerinizdeki başarılar sizi iyileştiriyor. Ancak aynı zamanda aynı konularda siz kendinizi yaralayabiliyorsunuz. Bazen kendi kuyunuzu kendiniz kazdığınız zamanlar oluyor. Bugün riskli bir gün.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>