İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tarafsızsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün ilişkin hakkında daha ciddi düşünmen gerekebilir. Bazı meseleleri ciddiye almak ve gündeme getirmek, aranızdaki iletişimin daha da artarak sizi mutlu edebilir. O yüzden önemli konulardan kaçmamalısın bugün.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Maddi konularda güzel sonuçlar almaya başlayacağın bir gün olacak. Bazı şeyler yavaş ilerlese de istikrarlı bir gidişat seni çok memnun edebilir. Bugün parasal konularda keyfin yerine gelecek.

Bol bol gülmek ve esneme hareketleri yapmak, günün stresini üstünden atmana ve kaslarını korumana faydalı olacak. Hem keyfini yerine getirecek hem de kaslarını esnetecek aktivitelere bakmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklın ve kalbin uyum içerisinde olacak. Yaratıcılık gereken konularda kendini daha iyi ifade edebilecek ve çözülmesi gereken meselelere güzel yollar bulabileceksin. Bugün elini attığın konularda güzel sonuçlar alacaksın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi çok farklı yerlerde bulacaksınız. Özellikle yeni tanıştığınız insanlarla yapacağınız sohbetler hayata bakışınıza olumlu bir şekilde yansıyacak. Kendinizi iade etme konusundaki becerileriniz sayesinde çevrenizdekilerin saygısını kazanacaksınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte kalan sorunlar gündeme gelse de çözüm bulup, hayatında yeni sorunlara yer vermek istemeyebilirsin. Bugün herhangi bir gerginliğe imkân vermeyeceksin. Kendini nasıl hissettiğini tam anlayamayacağın bir ruh halinde olabilirsin. Her şeye karşı tarafsız bir tavır sergileyeceksin. Bu, çevrendekilerin seninle iletişim kurmalarına engel oluşturabilir. Dikkat etmelisin!

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda kararlar almak sizin için zorsa ne hissettiğinizi anlamaya karar vermek önemli bir adım olacaktır. Şanslı bir gündesiniz ve bunu büyütmek için yapmanız gereken tek şey sevginizi, desteğinizi paylaşmak olacaktır. El becerilerinizi ortaya çıkaracağınız alanlara merak salabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hareketli olabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlar söz konusu. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Günün ikinci yarısı koşullar daha sabit olabilir. Mali konularla ilgili uğraşlar içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili toplantılar gündeme gelebilir. İletişiniz daha güçlü hale gelebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atılımlar yapabilir ve partnerinize karşı anlayışlı bir imaj çizebilirsiniz. Partnerinizim yoğun ilgisi ve sevgisini hissetmek sizleri oldukça mutlu edebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla daha fazla vakit geçirebilirsin. Bu seni yorabilir ancak bu durumdan iyi bir sonuç çıkarman olası. Ortaklaşa yapılan işler, sosyalleşmek ve insan ilişkilerine odaklanmak seni mutlu edecek.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda zor görevlerin üstesinden ter dökmeden geçmek için iyi donanımlısınız. Gün size her küçük şeyi değerlendirmenizi hatırlatıyor. Bitiş çizgisi ne kadar uzak görünürse görünsün, küçük adımların bile sizi bitiş çizgisine yaklaştıracağını unutmayın. Ayrıca, normalden daha hızlı ve daha uzağa seyahat edebilirsiniz. Yeter ki harekete geçin!

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayalleriniz varsa, sadece bekleyerek bir sonuca ulaşamazsınız. Hayatınızda önemli bir değişiklik yapmak istiyorsanız, ufak adımlar atarak başlamalısınız. Aradığınız güç, sizin içinizde.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şansınızı fazla zorlamanın hiçbir faydası yok, olacak olur! Siz özel hayatınızla ilgili yapmanız gereken her şeyi yaptınız, her yaklaşımı gösterdiniz. Şimdi sabırla neticeyi bekleyin. Bir bekleyiş boşuna olmayacak! İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kararsız olmanız sonuca varmanızı geciktirebilir. Her şeyi sezgilerinizle değerlendirme eğilimine kapılmayın. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>