İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bambaşka duygulara kapılıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Bugün birisini azarlamak ya da eleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz uygunsuz davranışlar sergileyebilir. Biraz sert bir tartışma ile, kısa zamanda çocuğunuzu tekrar yola getireceksiniz. Ya da işyerindebirliği yapmayan bir çalışanınız olabilir. Sorumluluklarını yerine getirme konusunda onlarla konuşmanız gerekebilir. Bugün birisini düzeltmek konusunda utanmayın, çünkü disipline girmeleri gerekir.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Yaşadığın kararsızlık dönemi sona yaklaşıyor. Günün enerjisi ise sana ne istediğine dair güç ve destek sunacak ve böylece çok daha kararlı olabileceksin. Emin olamadığın meselelerin bir listesini yaptıktan sonra her bir maddeye kafa yor. Sonradan pişman olabileceğin bir karar aldığını düşünsen bile kendine güven duy. 'Yanlış' seçim bile eylemsizlikten iyidir.Genelde tabanlarınızı yere sağlam basmayı tercih edip son derece tutarlı ve organize bir biçimde ilerleseniz de, kanatlarınızı açmanız için sizi zorlayan çok büyük bir güç mevcut. Günlük yaşantınıza daha fazla hayal gücü katın ve hayal kurma sanatında ustalaşmak için pratik yapın. Kendinizi bir süreliğine gerçeklikten kurtarın ve omuzlarınızdan kalkan devasa yükü görün. Bu tip bir tavır, yaşamınızın her alanına denge getirecektir. Hayal gücünüzü özgür bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin?

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşluktaki Ay, 02:04'te Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Harcama yapmaya açık bir gündesiniz. Farkına varmadan borçlarınız tekrardan kabarabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa belki ameliyat konusu gündeme gelebilir. Saatlere öğlene geldiğinde oluşan Ay ve Uranüs arasındaki pozitif etkileşim sayesinde sürpriz bir para elinize geçebilir. Bu belki de ümidinizi kestiğiniz bir gelir de olabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bambaşka duygulara kapılıyorsun!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Önemli randevulara geç kalmamak adına, yolda oluşabilecek aksaklıklara karşı daha erken hareket etmen gereken bir gün. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, eşinle yüzleşmeler yaşayabilirsin. Özellikleyerinde de sürekli gündeme gelen konuların bir türlü çözüme bağlanmaması artık sinirlerini iyice zorlayacak. Uzun zamandır ilişkin yoksa bugün hayatının aşkıyla tanışabilirsin. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesiyle bambaşka duygulara kapılacaksın.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden beklentileri olan insanlara karşılık verirken dostluklarınızı da sorgulamaya doğru gidebilirsiniz. Bazı dostluk ilişkilerinizi yeniden toplamayı denemelisiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde daha toleranslı olmaya çalışmalısınız. Biraz sabır da gerekiyor.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdealist kavramlarınızı gerçeklikle bağdaştırın. Yeni planlara başlamadan önce uzman tavsiyesi alın. Sonucundan emin olmadığınız fakat baştan çıkarıcı herhangi bir yeni girişime atılma riskini göze almayın. Gerçek olamayacak kadar iyi seslenen teklifler muhtemelen iyi değildir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda görüşmeler, temaslar söz konusu olduğunda daha ciddi, sorumlu yaklaşımlarda bulunmanız gerekebilir. Kişisel istek ve beklentilerde kısıtlamalar söz konusu olabilir. İlişkilerde gereksiz gerginliklere dikkat etmelisiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenmeyi unutmayın! Bugün yapılacaklar listenizin en üstüne biraz eğlenceyi koymaya çalışın. Hayatın büyük sorularını ve önemli endişelerini en azından gelecek yirmi dört saat boyunca ertelemeye ne dersiniz?

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinsel dağınıklığın dışında sizi zorlayan birşey yok. Fakat, bu durum sizi rahatsız ettiği için sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Karar vermeniz gereken konularla ilgili daha sakin ve sabırlı davranmaya başlayabilirsiniz. Aslında gelişmeler olumlu ve yapıcı bir hal alıyor.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok çalışmanın tam anlamı ile karşılığını alacağınız bir gün. Maddi olarak inanılmaz rahatlayacaksınız. Düzeni koruyamadığınız, irade sergileyemediğiniz için kaybettiklerinizi de geri kazanacaksınız. Yine de biraz daha disiplin kurmayı öğrenmeniz gerekiyor. En azındanhayatınızdaki insanlara karşı.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler Burcu; finansal konulardaki sıkıntıların bugün en üst seviyeye çıkabilir. Yeni yatırımlar, kredi kullanma ya da borç istemek için uygun bir günde değilsin. Senden yaşça büyük ya da deneyimli kişilerin tavsiyelerinden yararlanabilirsin. Vergi ve sigorta konularında yaşayabileceğin aksilikler canını sıkabilir. İş birlikleri istediğin gibi ilerlemeyebilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 14" R
Ay
Yay
29° 45' 06"
Merkür
Koç
16° 18' 45"
Venüs
Koç
28° 38' 49"
Mars
Balık
28° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 44"
Satürn
Balık
16° 24' 19"
Uranüs
Boğa
22° 14' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 02"
Lilith
Başak
23° 07' 33"
True Node
Koç
15° 25' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>