İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Umutsuzluğa Yer Yok! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 40%

Son zamanlarda mutlu bir şekilde beslediğiniz sıcak, sevgi dolu his, romantik yaşamınızı istediğiniz gibi ilerletmek için biraz pratik yapmanızı gerektiriyor. "Az ama öz" lafını unutmayın. Hayatınızda büyük bir aşk ve romantizm olması mutlaka tanıştığınız her kişiyle en iyi arkadaş olacağınız anlamına gelmez. Bugün, daha az insanla daha kaliteli zaman geçirmenin tadını çıkarmak için iyi bir zaman.

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Zihnin berrak, hassaslığın ise üst düzeyde. Şimdi harekete geçmek için ideal bir zaman. Sakın güvensizliğin ve korkunun hayallerinin peşinden gitmeni engellemesine izin verme. Bugün gerçekleştirdiğin eylemin aşırı cesur veya etkili olma gibi bir zorunluluğu yok. Hatta tam tersi olabilir. Mesela, enerjini içine çevirerek büyük şeyler başarabilirsin.İlk adımın karşı taraftan atılmasını bekleyerek zaman öldürme. Her şeyi hemen yapmak ve bitirmek istiyorsun; içinde bitmek bilmez bir ateş yanıyor adeta. Bu tutkuyu bekleyerek öldürme. Yapılması gereken önemli şeyler var, o halde oturduğun yerden kalk ve işe koyul. Bazı işleri başkalarına aktarabilirsin; böylecesürecin hızlanır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her türlü pratik meselede eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz. Durumun bu olduğunu görürseniz, bir şeyleri hiç zorlamaya çalışmayın. Bugün daha çok hayatın fantastik tarafıyla ilgileniyorsunuz. Gündüz düşleri - hem fiziksel hem de zihinsel - bugün sizin için harika bir kaçış olabilir; sizi şu anki ruh halinizden çıkaracak bir şeyler yapın. Bu akşam bir film ya da oyun izlemeye gidin.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizin ilgi alanlarına yönelik yeni planları içeren çok sayıda evrakın derhal ilgilenilmesi gerekebilir. Düzgün bir şekilde yapılması muhtemelen sizin açınızdan çok fazla yaratıcılık gerektirecektir ama üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Zihniniz bugün özellikle hızlı, keskin ve odaklı bu nedenle denediğiniz her şeyde çok şey başarabileceksiniz.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem merak hem de endişe duygusu ile yüklü olduğun bir gündesin. Anlam vermekte güçlük çektiğin olumlu gelişmeler, geleceğe umutla bakmanı sağlıyor. Başarılı bir kariyer yakalamak adına girişimlerde bulunabilirsin. Bugün aile içinde yaşanacak bazı tartışmalar beklenmedik kararları beraberinde getirebilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, yakın bir arkadaşının telefonu seni bu konuda heyecanlandırabilir.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde beklediğiniz konuşmalar bugün yapılabilir. Mümkün oldukça arkadaşlarınızla yakın görüşmeler gerçekleştirmeyin. Kendinize mani olun.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Parasal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan açmazları çözmeyi ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var. Mesleki konularda aziminiz artacak ve başarılı olacaksınız.

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konuların gündemde olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Psikolojik anlamda üzerinizdeki baskıyı daha çok hissedeceğiniz bir gün karşınıza güçlü insanları çıkartabilir.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmak zorunda olduğunuz işler dolayısıyla yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz çalışmalar yapmanıza ne yazık ki zaman kalmıyor. Yine de resim, müzik ve edebiyat alanlarına olan ilginizi köreltmemeye çalışın.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcunda seyahat edecek. Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Derin konularla ilgilenebilir, kendinizi krizli durumlar içinde bulabilirsiniz. Ay ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim çevrenizden destek görebileceğiniz bir güne işaret ediyor.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki bazı insanlarla kurmuş olduğunuz ilişkilerin daha da ilerlemesini ve gelişmesini istiyorsanız, bunu mümkün kılabilecek fırsatları bugün yakalayabilirsiniz. Çevrenizdeki gelişmeler, bu fırsatların habercisi olabilirler.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; motivasyonunun düşük olduğu bugün de sadece kendi problemlerine, kişisel isteklerine ve hayal gücü ürünlerine zaman ayırmak istiyor olabilirsin. Düşüncelerinle baş başa kalmak sana iyi gelecektir. Maddi harcamaların konusunda tasarrufa gidebilir veya elinde olan parasal kaynaklarınla yatırım planları yapıyor olabilirsin.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 45" R
Ay
Balık
15° 02' 20"
Merkür
Koç
18° 40' 19"
Venüs
Boğa
05° 21' 48"
Mars
Koç
02° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 52' 51"
Uranüs
Boğa
22° 33' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 25"
Lilith
Başak
23° 43' 50"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>